שלום רב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    מיואשת
    17/08/2010

אני בת 23 בעלי בן 27 ,9 מחזורי איקקלומין ללא הצלחה 3 הזרעות אחת באסטרופם ואטרוגוסטן ו2 עם זריקות פירוגון ללא הצלחה שנתיים מנסים להרות . ב3.8 החזרה של שני עוברים בטיפול ivf ראשון ולצערי נכשל .בדיקת זרע אחרונה הייתה 12%בתנועה אופי התנועות חלש ריכוז 5מליון נפח.4.6 ואחרי השבחתו 30 אחוז בתנועה ואופי בינוני ריכוז 7 נפח0.5 .זה בהשבחה האחרונה לפני טיפול חוץ גופני . אצלי ווסת לא סדיר . בטיפול הפרייה לקחתי 150 יחידות ביום של פירגון ל5 ימים .יומיים מנוגון כמות 2 וגם יחד לקחתי אורגלוטרן לפני שאיבה e2-3760 היה 8 זקיקים בגודל
    טוב 4 בציות 2 רק הופרו .. בטא הייתה ב15.8 שלילי וקבלתי מחזור . לקחתי קרינון 1 ביום
    אני חוזרת לעוד טיפול בחודש הבא מה דעתכם האם יש סיכוי להצלחה בהפרייה שנייה לפי איכות הזרע והווסת הלא סדיר כבר מיואשת ...מה דעתכם על הניתונים והאם יש סיכויים בפעם הבא ????????
    לוקחת קלקסן רק בזמן טיפול ומפסיקה שזה נכשל בדיקות דם קרישה צילום רחם הכל תקין פשוט היה לי ורידי גפיים ולפי הצילומים והבדיקות יצא הכל תקין רק לוקחת קלקסן כי הדקטור ביקש לקחת .

תודה רבה ויום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח למענה

מיואשת
    17/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

מיואשת
    18/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתרון אומנם טיפול IVF

פרופ' אלכס סימון
    18/08/2010

אין מקום להתייאש!!! עד להצלחה. הריונות מתקבלים עם איכות זרע נמוכה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו