מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםיסמין18/08/2010
היי , עשיתי היום בבוקר אולטרסאונד מעקב זקיקים ...
לפי מה שהבנתי יש לי זקיק אחד בשחלה השמאלית בגודל 18 ובשחלה ימנית זקיקים קטנים
והעובי שלו 7 זה מה שאמרו לי לא ממש הבנתי כלום ... מישהו פה יכול להסביר לי בבקשה מזה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה?
דנה18/08/2010זקיק בגודל 18 מ"מ זה יפה מאד אבל אחד לא מספיק.
ככל הנראה ימשיכו לך את ההורמונים בשביל שיתפתחו עוד זקיקים, כמה שיותר לפני שאיבת הביציות.
עובי רירית 7 זה מעולה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
יסמין18/08/2010אין לי מושג מזה שאיבת ביציות אני ממש בתחילת הדרך ....לא דיברו איתי על זה בכלל והרופא לא אמר לי שזה לא מספיק זקיק אחד ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות
יסמין18/08/2010תודה רבה בנות על התשובות .....
אז את אומרת שאני לא יכולה להכנס להיריון עם הזקיק הזה? שזה לא מספיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק מצויין
חסויה18/08/2010יסמין היקרה הזקיק מצויין, את עומדת לבייץ בימים הקרובים.הבנות חושבות שאת לפני שאיבה...אבל נראה לי שאת מדברת על מעקב זקיקים טבעי , הזקיק מצויין ורירית הרחם טובה...כנראה יהיה לך ביוץ מחר, מחרתיים או ביום שישי...קיימי יחסים בימים אלו ובהצלחה....
אני חושבת שהבנות חושבות שאת בטיפולים אבל יש לך מחזור טבעי ותקין...בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין18/08/2010מיכל קודם כל תודה על התשובה המהירה דבר שני אני לא בטיפולים או משהו פשוט יש לי שחלות פוליציסטיות ולקחתי איקקלומין והיום עשיתי מעקב זקיקים והרופא שלי באמת אמר שזה בסדר גמור ושביום שישי ראשון ושלישי אקיים יחסי מין .... הסיכויים שלי טובים לפי מה שאת יודעת .????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יסמין
חסויה18/08/2010אם את לוקחת אקקלומין אז באמת קיימי יחסים עד יום שלישי....הזקיק 18 שלך ימשיך לגדול עד בערך 24 -26 מ"מ ואז יבייץ....סיכויים כמו לכל אחת:) כולנו מקוות שהחודש זה יהיה החודש שלנו..מאחלת לך בהצלחה...הזקיק מצויין והרירית טובה....הכל נראה אחלה...קיימי יחסים ועדכני :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין18/08/2010מיכל את מקסימה , תודה רבה :-) ושיהיה לכולנו בהצלחה ובעזרת השם בשורות טובות !!! אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)