לדר' קול שחר שאלה במצב מיוחד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לדר' קול שחר שאלה במצב מיוחד
    גלינה
    14/11/2007

אני בת 28, גמדה וגם רזה (98 ס"מ, 22 קילו). התחלתי לחשוב על אפשרות של להביא ילד לעולם בלי בן זוג. רופא משפחה אמר שחושב שלא כדאי כי הכל קטן מדי: גם חלל הבטן וגם עצמות האגן גם קטנות וגם אבנורמליים בצורה, עצם האגן אצטבולום מאוות וקצת מסובב. שאלה שלי: האם אתה חושב שבכל זאת אפשר והאם כבר היה לך כזה הריון של אישה בגודל שלי. חוץ מזה מחזור לא סדיר. אף פעם לא היה סדיר. מקבלת תרופות של קורטיזון ואנאפרניל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה ששכחתי

גלינה
    14/11/2007

רופא המשפחה אמר לי גם לשאול אם אבקש תורם של זרע שיהיה בחור נמוך וגם נמוך במשקל האם יש סיכוי יותר שהעובר והתינוק יהיה יותר קטן וככה יהיה הריון יותר קל ומתאים לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב מיוחד

פרופ' שחר קול
    15/11/2007

יש לדון בנפרד לגבי בעית הפריון, שכן מחזור לא סדיר רומז על בעיות ביוץ, ולגבי נושא ההריון.
    לגבי בעית הפריון - יש לברר המצב ההורמונאלי, יתכן וחסרה הפרשת גונדוטרופינים ע"י בלוטת יותרת המוח.
    לגבי הריון במצבך - מציע להתייעץ עם מומחים בשטח ההריון בסיכון גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו