שאלב לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלב לי
    דניאלה
    20/08/2010

סליחה על כמות השאלות שאני שואלת אבל זה המקום היחיד שנותן לי מענה.
    כזכור נכשלתי השבוע בהפריה חוץ גופית,אחרי שהוחזר עובר אחד מצויין,כל הנתונים היו טובים,
    ברצוני לשאול האם בגלל שההחזרה היתה קשה יחסית ובאמצע החזירו את העובר לצלחת והחליפו ספקולום האם זה גרם לכשלון בהפריה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלב לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשלון בטיפול

פרופ' אלכס סימון
    21/08/2010

סיבות לכישלון רבות הן: גיל האישה, איכות העובר שהוחזר, רירית הרחם ואומנם גם מהלך ההחזרה. היינו מעדיפים החזרה חלקה ללא קושי.
    כיס שתן מלא לפני ההחזרה מקשה על האישה אך מיקל את ההחזרה. כדאי לציין לפני הרופא תמיד לפני החזרה אם היו בעיות בעבר בהחזרות וכיצד התגברו על הבעיה.
    אני תמיד שואל אם היתה בעיה בהחזרה, אולם אני מציע שגם המטופלות ינדבו מידע ולא ימתינו לשאלה מכוונת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרו'פ

דניאלה
    21/08/2010

אכן שלפוחית השתן לא היתה מלאה לגמרי וזה הקשה על ההחזרה...הרופא ציין שההחזרה היתה יחסית קשה,
    אז כנראה כאן היתה הבעיה,
    כי אני סה"כ בת 32 ,היו לי עוברים באיכות גבוהה,נשאבו 18 ביציות והרירת שלי היתה 16-17 מ"מ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו