שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום
    נגה
    21/08/2010

שלום,
    סליחה מראש על אורך ההודעה...
    אני בת 27, מזה חצי שנה מנסה להרות, נוטלת מזה חודשיים פרדניזון 5 מ"ג מדי יום.
    עשיתי בדיקות דם הפרופיל ההורמונאלי נמצא תקין. החודש ניסיתי לעקוב אחר הביוץ עם ערכת ביוץ, הפעם הראשונה שעשעתית הייתה ב 10.8 (יום 16 אחרי מחזור) ויצא פס בדיקה חיובי, אך בהיר יותר מפס הביקורת. יום למחרת היה פס בהיר קצת יותר ויום אחר נעלם. שאלתי הראשונה היא האם זהמצביע בכלל מצביע שהיה ביוץ החודש ופספסתי אותו ביום יומיים ולכן הפס יציא בהיר יחסית??
    שנית, לפני שלושה ימים (18.8) הבחנתי בהפרשה חומה שהייתה מלווה בכאבי בטן והתכווציות. מאז לא היו בכלל הפרשות. יש לי מעט סחרחורות ואתמול סבלתי מכאבי ראש, מלבד זאת אין שוב סימפטומים אחרים.
    אני כבר לא יודעת אם זה מרוב ההתעסקות והקריאה על הסימפטומים או שיש באמת סיבה להיות אופטימית..
    מתי כדאי לבצע בדיקה ביתית?
    אני מאוד לחוצה וחוששת מתשובה שלילית שוב..
    תודה רבה על כל התייחסות לשאלותיי..
    נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלןם

פרופ` דוד בידר
    21/08/2010

למה את לוקחת פרדניזון?
    לגבי הסימנים הם לא ברורים ולכן כדאי לבצע בדיקות דם לE2ו פרוגסטרון אז נבין יותר מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נגה
    21/08/2010

אני נוטלת פרדניזון עקב late adrenal onset
    כל הבדיקות דם של הfsh, lh ופרולקטין יצאו תקינות
    אני נמצאת במעקב אנדוקריני
    בברכה,
    נגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2010

אוקי זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו