רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    סול
    22/08/2010

שלום רב. אני אחרי שתי לידות קיסרי וגרידה. הבעיה היא רירית דקה ומחזור חלש בכל מחזור בלי קשר לתרופות אותם אני לוקחת.
    השבוע הייתי לפני החזרת מוקפאים (יום רביעי) עם טיפול של אסטרופם ותמיכת פרוגסטרון. ומאחר שהמוקפאים לא שרדו לצערי הטיפול בוטל. הרופא אמר שיקח שבוע למחזור, אך הוא הגיע שלושה ימים לאחר והגיע שוב חלש.
    1. כיצד זה ייתכן, שהגיע המחזור, הלא האסטרופם אמור לעכב ביוץ
    2. מה ניתן לעשות עם הדימום החלש? האם זה קשור ישירות לרירית? באולטרסאונד האחרון הרופא טען שהרירית היא 10 מ"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית

ד''ר דוד ישי
    22/08/2010

מינון כזה של אסטרוגן מדכא ביוץ ולא מעכב אותו. דימום אחרי 3 ימים הוא סביר . אני לא יודע מה זה דימום חלש אבל אם יש חשד להדבקויות בחלל הרחם , צריך לעשות הסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור חלש

סול
    23/08/2010

מחזור חלש הוא דימום אדום חד פעמי בניגוב ולאחר מכן ביום למחרת על התחתונית טיפות וזהו. מה הסיבות לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו