IVF חרום או ביטול סבב? בבקשה דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF חרום או ביטול סבב? בבקשה דחוף
    שירן
    22/08/2010

היי,
    אני בעיצומו של סבב הזרעה מספר 4 (פעם שלישית עם פיוריגון) כאשר בתחילת ההזרקות לא התחילה תגובה משבוע שעבר נהיו לי עכשיו הרבה זקיקים-

ימין- 17,16,16,10
    שמאל- 20,16,14,10
    E2- יצא 1650 וה-P1.9
    קיבלתי הוראה היום להפסיק להזריק ולהגיע מחר לראות מה ההמשך איתי בהתאם לבדיקות הדם.

רציתי לדעת באיזה מצב מחליטים ללכת על IVF חרום כדי לא להפסיד סבב שבו הזרקתי 12 יום ובאיזה מצב מחליטים לבטל את הטיפול?

הרי אני אמורה בכל מקרה בתום הסבב הזה לעבור לIVF (לאחר 3 הזרעות עם זריקות).

אשמח אם תוכלו לעזור לי מעט לפני מחר כי אני ממש בלחץ.
    אינני רוצה להפסיד סבב, ואני לא בטוחה כמה אני שלמה עם ההחלטה לגשת להזרעה עם 5 זקיקים.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה זקיקים

ד''ר דוד ישי
    22/08/2010

אני גם לא בעד הזרעה עם הרבה זקיקים גדולים. הבעיה שההצלחה במעבר ל IVF פחות טובה מזו של IVF מסודר. אבל אם יש הרבה זקיקים יתכן שעדיף מעבר ל IVF על ביטול כל הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על התגובה

שירן
    22/08/2010

אכן מחר אני ביחידה ומקווה שהם יחשבו כמוך.
    תודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה המזל שלך

שירה
    22/08/2010

מטיפול IVF בלתי מסודר. ולא שנקבע מראש, ילדתי את בתי המופלאה. ואני מודה לכל מי שצריך ובעיקר לעצמי שנלחמתי(פשוטו כמשמעו) בצוות ששלח אותי הביתה עם 28 זקיקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו