מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב אין הריון ...ש22/08/2010
בת 26 בריאה ,בעלי סובל מאיזוספרמיה חסימתית כתוצאה מנשאות cf .
אני לאחר ivf+tesa שני שנכשל . בטיפול האחרון נשאבו 23 ביציות והופרו 16 , הוחזרו 2 ,הבשורות הטובות שיש לי 10 עוברים מוקפאים ... (אני חושבת שזה בשורות טובות ?!)
יש לי כמה שאלות :
1. העובדה שישנם עוברים מוקפאים אומרת שהזרע בסדר ?האם העוברים תלויים בזרע בכלל?
(לא ידוע לי על איכותם )
2. במה תלוי יותר ההריון , בעוברים או בתמיכה שלאחר ההחזרה ? (נתמכתי בשני נרות וכדור )
3. מה יותר קשה להשיג זקיקים או החזרת העוברים בצורה נכונה שיקלטו ?
4. מה יכול לשבש לי את הקלטה של העוברים ?(למה לא משיגים הריון ?)
5. מה השימוש של האוביטרל לאחר ההחזרה ? (לי לא נתנו אוביטרל )
6. מה נהוג לעשות , להחזיר בתקופה הקרובה את הקפואים או לשאוב שוב ?
סליחה על כל השאלות אני מאוכזבת , חשבתי שהפעם זה יקרה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה של אנדומטרין פעמים ביום ...
ש22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואסטרופם פעם ביום...
ש22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - סורי על האורך ...
הריונית :)23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יהיה הריון
פרופ' אלכס סימון23/08/2010מי שמצליחה בגילך להגיע לכדי 12 עוברים מהם 10 מוקפאים תהרה בסופו של דבר. הריון מצריך תנאים רבים ודי אם אחד לא יתקיים אזי לא תהיה השרשה. הידעת לדוגמא שיש חושבים שרמת אסטראדיול גבוהה (כמו שהיה לך לדוגמא לפני השאיבה) מפריעה להשרשה. יש המציעים אפילו להקפיא את כל העוברים ולהחזיר אותם כמוקפאים וזה יותר מוצלח. הנה את רואה שרב הנסתר על הגלוי בנושא ההשרשה. צריך להמשיך ובוודאי להחזיר מוקפאים. ההריון בוא יבוא.
האוביטרל מעודד את השחלות להפריש פרוגסטרון.
אם יש עוברים רבים בהקפאה, נסי החזרה של בלסטוציסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)