תוסף DHEA

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוסף DHEA
    ליאת
    24/08/2010

בוקר טוב ,

בת 35 רקע קוליטיס כיבית . בהמלצת רופא פוריות בשל מיעוט ביציות ואיכותן לאחר IVF 3 לקחת תוסף DHEA . מה המינון המומלץ לשיפור ? האם יש תופעות לוואי ? האם יכול להחמיר את הקוליטיס ? מתי מתחיל להשפיע ?

מודה מאוד מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף DHEA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DHEA

פרופ' אלכס סימון
    24/08/2010

תוסף בעל פעילות הורמונאלית זכרית קלה ביותר. נטען כי משפר את התגובה השחלתית - כאילו מצעיר אותה. המינון שאני נותן 25 מג שלש פעמים ביום. אינו משפיע על הקוליטיס.
    ניתן לרכישה בארץ. זול יותר דרך אינטרנט או על ידי חבר/ה בארה"ב כי אינו מצריך מרשם רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוליטיס והריון

טל
    24/08/2010

היי דנה ,
    מקווה שאיני "מחטטת" או פוגעת בפרטיותך אבל ראיתי שאת חולת קוליטיס .
    גם אני ,ואיני מצליחה להרות כבר מעל שנה (ללא טיפולים בינתיים .יש לי ילד בן 14) .
    האם קוליטיס קשורה באיזשהיא צורה בקושי זה ?
    אשמח לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאת
    24/08/2010

הי ,

הרופאים חלוקים בדעותיהם ,
    חלק אומרים שזה לא מפריע - גם אם את כרגע בהתקף .
    חלקם טוענים שיש קושי מסויים לנשים עם קוליטיס ולוקח להן יותר זמן להרות .

הלוואי ויכולתי לדעת ... אני מנסה כשנה וחצי והתחלתי טיפולי IVF 2 כשלו . מקווה מאוד שזה אכן לא מפריע .

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו