אני לפני שאיבה מס' 3

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני לפני שאיבה מס' 3
    רונית
    24/08/2010

הי

בטפול מס' 2 וגם הטיפול הזה תוצאות ה E 2 שלי מאוד גבוהות וכל הזמן משנים לי את הכמות של הגונלF

מה זה אומר למה זה קורה?

אשמח לקבל תשובה בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לפני שאיבה מס' 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• E2

ד''ר דוד ישי
    25/08/2010

בגלל שהשחלות שלך כנראה מאד רגישות לתרופה והרופאים חוששים מגרוי יתר של השחלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה על E2

רונית
    25/08/2010

הבנתי את הבעיה אך מה עושים שזה רק גודל אני כל יום עושה בדקת דם וזה רק עולה אני לפני שאיבה האם יש מצב להפסקת טיפול או בכל זאת יבצעו לי את הפעולה? בימים הקרובים כי אני כבר ביום ה - 19

אשמח לקבל תשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• E2

ד''ר דוד ישי
    26/08/2010

בשלב הזה אין מה לעשות. צריך כנראה להתחיל במינון נמוך יותר . אני לא יודע מה את מקבלת , מה גודל הזקיקים ומה רמת ה E2 , אז איך אוכל לדעת מה יקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו