תופעות לוואי מ-IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי מ-IVF
    יפעת
    25/08/2010

אני בת 32 אמא לשתי בנות.הריון טבעי ללא קשיים-נקלטתי בנסיון הראשון בשני ההריונות. אני נשאית המופיליה לכן במידה ויש לי בן הסיכוי שאצטרך הפלה מכיוון שהמחלה הועברה הוא 50:50. אנחנו מאד רוצים בן ומפחדים שבהריון טבעי חלילה יצא חולה ונצטרך לעבור הפלה. לכן חשבנו לעבור טיפול ולהכניס ישר בן בריא. אני מאד חוששת מתופעות הלוואי של הטיפולים-הבנתי שמשמינים מאד, הופכים עצבניים בגלל ההורמונים. אני אשמח לדעת כיצד זה מתבצע, מהם שלבי הטיפול, כמה זמן זה לוקח וכיצד זה ישפיע עלי חיצונית ונפשית. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי מ-IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה

פרופ` דוד בידר
    26/08/2010

התהליך דורש גירויי השחלות על ידי הורמונים ושאיבת ביציות בהרדמה כללית על ידי אולטרסאונד וגינלי ואז הפרית הביציות ובדיקת עוברים לאחר 3 ימים והחזרת זכרים תקינים.הטיפול אינו מסובך ודורש הסבר מפורט של 3 דפים. ממליץ לפנות לרופ על מנת לשאול ולבל תשובות.קשה לפרט הכל כאן.הסיכויים תלויים בגיל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו