הזרעה והשבחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה והשבחה
    אורין
    26/08/2010

אני ובעלי עשינו בדיקות כי לא הצלחנו להיכנס להריון הבעיה שהתגלתה הייתה אצל בעלי ועברנו השבחה והזרעה (כל הבדיקות שלי נמצאו תקינות), לקחתי איקאקלומין במשך 5 ימים מה 1.8-5.8, ב8.8 עשיתי מעקב זקיקים ונמצאו אצלי זקיק אחד בגודל 19 מ"מ ועוד זקיק בגודל 13 מ"מ ועוד מס זקיקים קטנים, ב9.8 בשעה 10 עשיתי זריקה וב 10.8 ב17:00 עברתי הזרעה, היום ה26.8 הופיע לי דימום שמזכיר ווסת השאלה שלי האם יכול להיות שזקיק אחד נקלט והשני לא ולכן יש לי מחזור? כי כבר 3 ימים יש לי בחילות קלות במהלך היום, רגישות גבוהה בחזה במיוחד בפטמות ועייפות נוראית. עדיין לא עשיתי בדיקת הריון האם יש טעם לעשות אותה? ואם כן כדאי לעשות אותה כבר היום או להמתין עוד קצת? כי הרופא אמר לי לעשות את הבדיקה כ 3 שבועות לאחר ההזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה והשבחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה

ד''ר דוד ישי
    26/08/2010

הדימום אינו מעיד בהכרח על כשלון. את יכולה לעשות כבר את הבדיקה. אם היא שלילית את כנראה לא בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו