החזרת עוברים מוקפאים בני שלושה ימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים בני שלושה ימים
    פרופ` דוד בידר
    26/08/2010

הייתי לפני החזרת מוקפאים (בני 3 ימים). בטיפול של ארבעה כדורי אסטרופם (של 2 מ"ג) ביום.
    ביום א' (22/8) במעקב נמצא - רירית 7.9.
    זקיק בשחלה ימנית בגודל 21 . לפי תוצאות אלו נאמר לי שהרירית מוכנה אך מכיוון שהרופא ייעדר בשבוע הקרוב ההחזרה תתבצע בסוף השבוע הבא.
    ביום חמישי (26/8) במעקב נמצא - רירית 8.5. מימצא ציסטי בשחלה ימנית בגודל 33X35.
    E2 - 1360 , פרוגסטרון 13.9. לפי תוצאות אלו נמסר לי להפסיק את הטיפול מכיוון שכבר בייצתי
    ולכן לא תתבצע החזרה.
    האם המשמעות היא שהתפספסה לי ההחזרה רק בגלל היעדרו של הרופא או שלא ניתן היה לדעת שאבייץ מוקדם מדי ?
    מתי יש לבצע החזרת עוברים מוקפאים ביחס לביוץ והאם לא צריך להיות במעקב יומיומי להשגת תזמון מדוייק ?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים

פרופ' אלכס סימון
    26/08/2010

עוברים בני 3 ימים מחזירים ביום הרביעי שלאחר הביוץ.
    המעקב מבוצע על מנת לזהות את יום הביוץ ולקבוע מתי תהיה ההחזרה. היות ואת מבקשת רופא ספציפי להחזרה, והוא לא בנמצא 4 ימים לאחר הביוץ שלך, אזי אפשר לאמר שהחמצת את ההחזרה עקב העדרות הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו