מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש טעם בהזרעה מחר?ק26/08/2010
שלום רב,
סליחה על הלחץ, אבל השאלה שלי מתייחסת למחר...
אני חוזרת עליה:
אני מטופלת באיקקלומין. עברתי מעקב זקיקים ו-E2. שלשום היה לי זקיק בגודל 17 מ"מ, ה-E2 היה 1028. הרופא הדריך אותי להגיע היום (כלומר, בהפרש של יומיים) לבדיקות נוספות. אתמול עשיתי בדיקה ביתית שהראתה ביוץ (פשוט הרגשתי ביוץ, אז החלטתי לעשות בדיקה בייתית). התקשרתי לרופא כדי להתריע על כך והוא אמר שאין מה לדאוג, שלא פספסתי את הביוץ, ושאגיע כפי שהדריכו אותי, דהיינו, לבדיקות ולא להזרעה. ליתר ביטחון, החלטנו אתמול בערב לקיים יחסי מין, מה שבדיעבד הסתבר כהחלטה נבונה. הבדיקות היום בבוקר הראו שכבר אין זקיק. כלומר, בייצתי. הרופא אמר לי להזריק מיד את האוביטרל ולהישאר להזרעה. הזעקתי את בעלי מהעבודה וביצענו את ההזרעה. ההנחייה היא להגיע גם מחר להזרעה. אלא, שבדיקות הדם מהיום בבוקר (לפני האוביטרל)מראות שה-E2 ירד ל-411, והפרוגסטרון עלה ל-4.2. ע"פ הבנתי, הביוץ כבר מאחוריי. האם ההזרעה מחר איננה מיותרת לגמרי?? לפי דברים שכתב פרופ' זיידמן בכמה מקומות הבנתי שאוביטרל יכול להינתן כתמיכה להריון, כלומר אחרי ביוץ ולחיזוק הגופיץ הצהוב, אבל השאלה היא אם בהינתן שנכון להיום בבוקר כבר היה ביוץ, יש טעם בהזרעה גם מחר? האם האוביטרל "ממשיך" את הביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בצעת הזרעה אחת אז...
פרופ' אלכס סימון26/08/2010אין טעם לעוד אחת אחרי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך חשבתי, תודה
ק26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רק כדי להדגיש:
ק26/08/2010האוביטרל לא יכול "להאריך את הביוץ" (כלומר, שהביצית תהיה זמינה יותר מ-24 שעות אחרי הביוץ), נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי לא. הביוץ התרחש וזהו.
פרופ' אלכס סימון26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)