IVF ודיקור סיני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF ודיקור סיני
    חסוי
    26/08/2010

אני מטופלת IVF ורציתי לדעת האם דיקור סיני יכול להועיל להצלחת הטיפול והאם זה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF ודיקור סיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור

פרופ` דוד בידר
    26/08/2010

לדעתי לא ועובדה שהרוב לא משתמש אבל יש יותר הרגשה של ירידת לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ivf

chiway
    27/08/2010

שלום רב
    אני מטפל מומחה ברפואה סינית
    תחום עיקרי אורטופדיה ופריון
    ישנה בהחלט הצלחה בדיקור עם ivf
    מטרת הדיקור היא חיזוק הדם אצל האשה ועלידי כך לגרום לביצית לקלוט את הזרע טוב יותר
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור

פרופ` דוד בידר
    27/08/2010

"בהחלט" זוהי מילה בעיתית. אני לא מכיר אנשי I.V.F שמיעצים על דיקור אולי פה ושם אך הרוב לא.
    לא שאני מתנגד. דוקא ששואלים אותי אני ממליץ בעיקר עקב האפקט ההרגעתי ולא עניין זרימת דם זה כלל לא מוכך אך הטענה יפה.
    גם הספרות היא בעיתית.אני גם מבין שאתה כמטפל ברפואה הסינית תומך בענין.
    בכל אופן בעבודות שבצענו בתל השומר לעניין הדיקור בקבוצות ביקורת לא היתה השפעה לדיקור.
    מה עוד שערכנו גם ניסיון בתרומת ביציות, שזה מודל טוב,לא היו הבדלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ivf

chiway
    30/08/2010

שלום לפרופ ' דוד בידר
    אם אתה מתכוון " לחלוטין " אז לא לזה התכוונתי , אך יש בהחלט אחוזי הצלחה גבוהים בקליניקה הפרטית שלי .
    הטיפול בדיקור לא בהכרח מצליח בפעם הראשונה , אך משפר את שאיבתם של מספר הביציות
    ומונע סבל נוסף מהאשה לעבור שוב שאיבה.
    כידוע לך לרפואה הסינית ישנם הרבה תאוריות ואסכולות עשייה - רפואה סינית מסורתית , רפואה סינית עתיקה , חמשת אלמנטים , ששת השכבות , שיטת האיזון .
    בדיקת המטופל ואיבחונו והתאמת השיטה כטיפול מאוד חשובה למחקר.
    אינני יודע אם במחקר שעשיתם בדקתם את כל התיאוריות הסיניות , אך אשמח לשלב ידיים
    ולהעצים כל מחקר לטובת בריאות גוף האדם .

ינון שושני
    Lic.Ac

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור

פרופ` דוד בידר
    30/08/2010

כששואלים אותי האם כדאי לבצע דיקור אני בדרך כלל ממליץ.
    לגבי הסיכויים אין לנו ממש הוכחות לשיפור בתוצאות,יתכן ויש ,אך במודל של ביציות מתורמות צעירות לנתרמות לא היה שיפור בתוצאות לכן יש צורך בעוד עבודות בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקר

פרופ` דוד בידר
    02/09/2010

יש גם לי מחקרים שמוכיחים שאין הבדל אך זו לא הנקודה.
    כפי שאמרתי אם שואלים אותי אני כתבתי שאני ממליץ אך העניין לא תפש בטיפולי פיריון.
    רוב הרופאים בארץ וגם במקומות אחרים לא מפנים לדיקור על מנת לעלות את סיכוי האשה.
    יש מחקרים על עוד"תוספות" להפריה כמו לעשות חור במעטפת העובר ועוד שבעבודות שונות הראו על שיפור התוצאות אך בפרקטיקה היום יומית זה נפל.
    הסיבה בדרך כלל זה ניסיונו של הרופא המטפל שאם הזמן והניסיון יודע היטב מה הפרוטוקול שלו שיתן תוצאות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו