מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת רופא מןמחה לביצוע הזרעהמיקה27/08/2010
היי,
שמי מיקה, בת 29, מנסה מזה כשנה וחצי להיכנס להיריון וללא הצלחה, בדיקת זרע ורחם מעולות, וכך גם הביוצים.
מאחר ולא נמצאה סיבה הומלץ לנו לבצע הזרעה.
האם אפשר להמליץ לנו על רופא מומחה טוב לביצוע ההזרעה בהצלחה? שייכת לקופת חולים כללית-מושלם, גרה בפ"ת.
מוכנה גם לעשות זאת באופן פרטי.
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה
ד''ר דוד ישי27/08/2010פעולת ההזרעה היא עניין טכני פשוט. לא צריך להיות מומחה בשבילו. אני מקווה אבל שהלכתם להוועץ ברופא מומחה לפוריות ועברתם את כל הבירור הנדרש. אני מניח שאותו רופא ידע לתת לכם את הטיפול וגם לעשות הזרעה אם צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה?
מיקה28/08/2010היי דר'
הוא חייב להיות "מומחה לפיריון" בהגדרתו?
אני מטופלת אצל רופא נשים של קופ"ח כללית בראש העין שהסביר לנו את התהליך ואף אמר שהוא יכול לבצע אותו, אך בהגדרתו הוא לא מופיע כ"מומחה לפיריון"... אלא ממוחה לרפואת נשים ומיילד.
אני לא יודעת מה לעשות???
האם לחפש רופא מומחה לפיריון כדי לקצר את התהליך ולהגדיל הסיכויים?
תודה דר'.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה
ד''ר דוד ישי28/08/2010בלי לפגוע באף אחד. אם לא הצלחתם להרות מעל שנה , עדיף שתגשו למומחה לפוריות שיעשה את הבירור הנדרשויתן לכם את הטיפול האופטימלי למצבכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה
טל28/08/2010היי דר',
שוב תודה!
אתה מקסים...
אני יודעת שזה אולי קצת מוגזם אבל יש מצב שתוכל להמליץ לי על ממוחה לפיריון באיזור המרכז? (אני גרה בפ"ת, שייכת לקופ"ח כללית...)
בכל זאת ... זה למטרה נעלה... :-)
תודה!
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על רופא תותח ורציני
מורי29/08/2010ממליצה על ג'קי אשכנזי מדהים איכפתי ודואג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחת לציין כמה יקר הוא בפרטי
אני30/08/2010הוא אינו עובדת עם הכללית.
אני מכירה אותו מבלינסון שם אני מטופלת, שמעתי שהוא גובה המון בפרטי.
היו פעמים שהיו היה מאוד קריר ולא טרח לבדוק את התיק והיו פעמים שהוא היה מדהים! וממש איכפתי.. אז אני מניחה שבסך הכול הוא בסדר גמור, יש לו המון ידע ושנות ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שמקבל מהקופה
הריונית :)30/08/2010דר אשכנזי באמת תותח אבל הוא לא מקבל דרך הקופה ...
אני שמעתי על רופא מעולה שקוראים לה קלאריס נארי והיא מקבלת דרך הקופה באזור ... תבדקי דרך הכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה
yaael02/09/2010ממליצה בחום רב רב על ד"ר אריה ישעיה. אין דברים כאלו. מדהים. עשיתי אצלו הזרעות החודש הנ"ל, הוא היה בתורנות ביום השני להזרעה ופקד עליי לבוא לבילנסון כדי שאעשה את ההזרעה אצלו ולא אצל אף אחד אחר !!! מדהים.. אני מחכה לאיחור במחזור ( טפו טפו טפו) ומקווה שיהיה בסדר החודש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)