לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    27/08/2010

ד"ר ישי שלום,

שכחתי לשאול אותך בפגישתנו על אפשרות לעשות בירור של הפלות חוזרות.

אני יודעת שבד"כ מבצעים את זה לאחר שלוש הפלות, אבל לי אין את הזמן הזה.

אני יודעת שיש לי חלק מהסיבות האפשריות, אבל לבעיית הקרישה אני מקבלת תרופה מאז תחילת הטיפולים, את הבעיה הנוספת (הגנטית) לא בדקו בשתי ההפלות שבוצעו, ואני מבינה שיש סיבות נוספות אפשריות.

האם יש מקרים בהם בגלל בעיית הקרישה, למרות טיפול, נשים לא מצליחות להחזיק היריון? האם זה קורה גם במצב הטרוזיגוטי?

האם לדעתך יש מקום לבירור נוסף? אולי בכיוון של בלוטת התריס? או של בעיות מבניות ברחם (בינתיים ידוע לי רק על מיומה, ובצילום רחם שבוצע לפני כ-3 שנים היה צד אחד בו לא הצליחו לראות את הפיזור עקב סיבוב כלשהו של השלחה/חצוצרה(?) ).

בתודה
    ושבת שלום,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור

ד''ר דוד ישי
    27/08/2010

בירור הפלות לוקח זמן רב.
    בעית התרומבופיליה יורדת , כפי שאמרת , בגלל הטיפול שאת מקבלת בכל מקרה ושלא עזר . לשאלה האם יש בעיות קרישה שגורמות להפלות למרות הטיפול אין משמעות כי אין לנו טיפול אחר
    בירור כרומוזומלי אפשר לעשות אבל בתנאים שלנו הוא נמשך כ 3 חודשים
    לחסימה של החצוצרות אים בד"כ משמעות בטיפולי IVF.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לימונית
    27/08/2010

ד"ר ישי שלום,

רציתי לשאול למה התכוונתה ש"בירור כרומוזומלי בתנאים שלנו" נמשך 3 חודשים".
    האם הכוונה לבדיקה גנטית על מדגם של ביציות שלי? או שהכוונה למשהו אחר, שנבדק בצורה אחרת?

בתודה מראש,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימונית
    28/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה כרומוזומלית

ד''ר דוד ישי
    28/08/2010

במסגרת בירור של הפלות חוזרות , עושים בדיקת כומוזומים של ההורים . משהו דומה לבדיקה שעושים במי שפיר אלא שכאן עושים אותה בדם. לצערי , אצלנו בחיפה התהליך נמשך מעל 3 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו