מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישילימונית27/08/2010
ד"ר ישי שלום,
שכחתי לשאול אותך בפגישתנו על אפשרות לעשות בירור של הפלות חוזרות.
אני יודעת שבד"כ מבצעים את זה לאחר שלוש הפלות, אבל לי אין את הזמן הזה.
אני יודעת שיש לי חלק מהסיבות האפשריות, אבל לבעיית הקרישה אני מקבלת תרופה מאז תחילת הטיפולים, את הבעיה הנוספת (הגנטית) לא בדקו בשתי ההפלות שבוצעו, ואני מבינה שיש סיבות נוספות אפשריות.
האם יש מקרים בהם בגלל בעיית הקרישה, למרות טיפול, נשים לא מצליחות להחזיק היריון? האם זה קורה גם במצב הטרוזיגוטי?
האם לדעתך יש מקום לבירור נוסף? אולי בכיוון של בלוטת התריס? או של בעיות מבניות ברחם (בינתיים ידוע לי רק על מיומה, ובצילום רחם שבוצע לפני כ-3 שנים היה צד אחד בו לא הצליחו לראות את הפיזור עקב סיבוב כלשהו של השלחה/חצוצרה(?) ).
בתודה
ושבת שלום,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור
ד''ר דוד ישי27/08/2010בירור הפלות לוקח זמן רב.
בעית התרומבופיליה יורדת , כפי שאמרת , בגלל הטיפול שאת מקבלת בכל מקרה ושלא עזר . לשאלה האם יש בעיות קרישה שגורמות להפלות למרות הטיפול אין משמעות כי אין לנו טיפול אחר
בירור כרומוזומלי אפשר לעשות אבל בתנאים שלנו הוא נמשך כ 3 חודשים
לחסימה של החצוצרות אים בד"כ משמעות בטיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית27/08/2010ד"ר ישי שלום,
רציתי לשאול למה התכוונתה ש"בירור כרומוזומלי בתנאים שלנו" נמשך 3 חודשים".
האם הכוונה לבדיקה גנטית על מדגם של ביציות שלי? או שהכוונה למשהו אחר, שנבדק בצורה אחרת?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית28/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה כרומוזומלית
ד''ר דוד ישי28/08/2010במסגרת בירור של הפלות חוזרות , עושים בדיקת כומוזומים של ההורים . משהו דומה לבדיקה שעושים במי שפיר אלא שכאן עושים אותה בדם. לצערי , אצלנו בחיפה התהליך נמשך מעל 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)