לרופאים היקרים - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לרופאים היקרים - דחוף
    אני
    29/08/2010

שלום רב
    יש לי שאלה דיי דחופה, אני הייתי צריכה השבוע לעשות שאיבה של ביציות אבל הרופאים ביטלו לי את הטיפול עקב לחץ בחזה.
    אז מה שקרה זה , שישי לי הרבה זקיקים גדולים בבטן בלי ששאבו אותם.
    השאלה היא כזאת:
    1. אני צריכה לעשות מבחן מאמץ / ארגומטריה, האם כאשר עדיין הזקיקים בבטן שלי , האם זה מסוכן במצב כזה לעשות בדיקת מאמץ?
    2. האם אני בעצם צריכה לחכות למחזור כדי שהזקיקים יעלמו ורק לאחר מכן לגשת לבדיקת המאמץ?
    3.שמתי לב שמאתמול יש לי הפרשה דמית, ואני רק שבועיים אחרי מחזור (מחזור אחרון 15 באוגוסט)
    האם זה נובע מזה שלא שאבו לי את הביציות?
    4. מתי אני אמורה לקבל מחזור ממש?
    אשמח מאוד אם תענו לי על כל השאלות בבירור כי אני לא יודעת מה לעשות.
    תודה מקרב לב, וחג שמח.
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים היקרים - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמץ

פרופ` דוד בידר
    29/08/2010

אם לא קיבלת אוביטרל אז יכול לבוא דימום.
    אם אין לחצי בטן ואינך מרגישה כאבים בבטן אפשרי לעשות הבדיקה.
    אם קיבלת אוביטרל יגיע וסת תוך שבועיים ואם לא ,העסק ירגע תוך חודש ואז תוכלי לחזור לטיפולים.
    לכן המחזור שיבוא או לא תלוי אם השאירו אןתך ללא זריקת הביוץ ,בלי הזריקה יהיו מעט שיבושים ותוך זמן קצר הכל יתייצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמץ

פרופ` דוד בידר
    29/08/2010

אם לא קיבלת אוביטרל אז יכול לבוא דימום.
    אם אין לחצי בטן ואינך מרגישה כאבים בבטן אפשרי לעשות הבדיקה.
    אם קיבלת אוביטרל יגיע וסת תוך שבועיים ואם לא ,העסק ירגע תוך חודש ואז תוכלי לחזור לטיפולים.
    לכן המחזור שיבוא או לא תלוי אם השאירו אןתך ללא זריקת הביוץ ,בלי הזריקה יהיו מעט שיבושים ותוך זמן קצר הכל יתייצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו