שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    ניר
    29/08/2010

סיימתי לקחת גלולות אחרי 10 שנים לפניי חודש וחצי, המחזור הגיע מיד בסיום החפיסה האחרונה ומאז לא הגיע...בשבוע שעבר היו לי כאבי בטן תחתונה ובבדיקת ביוץ נראו 2 פסים-האחד בהיא מהשני...הייתכן שרק בשבוע שעבר 38 יום אחרי הווסת הקודמת בייצתי? נדבקתי אצל הגניקולוג שאמר שהכל תקין והמליץ להמתין ואם אני בללחץ אז לקחת כדורים לזירוז.אני רוצה להרות ,אציין כי לפניי הגלולות המחזור תיקתק כשעון שויצרי. מה אתם ממליצים לעשות? אני לא בהריון-בדקתי יום אחרי האיחור. בדיקות שתן ביתיות הראו בשבוע שעבר שאין הריון- האם ייתכן שהן לא נכונות ושווה לבדוק בדם שוב? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך להמתין שבועיים מאז שני הפסים

פרופ' אלכס סימון
    29/08/2010

אומנם יתכן שבייצת לאחר 38 יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר היקר

ניר
    29/08/2010

האם אפשרי לנטול כבר כעת כדורי פרוברה לזירוז? אציין כי בשבוע שעבר על בדיקת הביוץ היה פס חלש מאוד..היום בדקתי שטב ולא היה פס כלל.ונניח שבייצתי רק ביום ה38 האם המחזור ישוב להיות סדיר כפי שהיה בעבר?לפניי הגלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו