מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת-צריכה עזרה דחוף...מור29/08/2010
שלום רב,
אני בת 27 בעלי בן 30. התחלנו טיפול הזרעות עם הורמונים החודש. יש לנו בעיית זרע..מורפולגיה 4% ריכוז 15 ספירה 52..לאחר השבחה 50% בתנועה, ריכוז 15 , ודרגה +3
התחלתי טיפול ביום חמישי לפני שבוע וחצי והרופא נתן לי גונאל 150..לאחר 3 ימי זריקות הגעתי למצב שיש לי כ 6 זקיקים
כאשר יש שניים מובילים 15+16 מ"מ כל השאר היו כ 11,10,10,10,9 ..רירית רחם 8 מ"מ.
לאחר שככל הנראה חטפתי וירוס או שפשוט המינון הגבוה גרם לי לתופעות לוואי הרופא אמר לי להזריק ביום הרביעי גונאל 37.5 וביום שני (יום החמישי) להזריק אוביטרל כאשר ביום רביעי התבצעה ההזרעה.
כיום אין לי ממש תופעות לוואי שמציקות אך מה שכן התחלתי לחוש בסופ"ש כאבי בטן במיוחד בצד ימין ולכן החלטתי ללכת לאולטרסאונד היום.
התוצאות היום היו שיש לי ציסטה של 36 מ"מ בשחלה הימנית..וראיתי שיש זקיקים בגודל 22,21 ועוד כל מיני גדלים פחות מאלו ..
רירית הרחם 9 מ"מ ונוזל בכמות מעטה מאוד..
הרופא לא ממש התייחס לכך ואמר שיש לי גירוי קל..לשתות הרבה מים.
האם הגיוני שיש לי זקיקים לאחר ביוץ?? הרופא כתב שמדובר ב cis בשתי השחלות..מה זה אומר ? ציסטות? אם כן, מתי הן יעלמו ?
האם הן עלולות לגדול עד הווסת (בתקווה שלא תגיע)? במידה ואכן נקלטתי להריון מה קרוה איתן?
בנוסף, הרופא ציין משהו לגבי גופיף צהוב..אבל אמור להיות רק אחד כזה , לא?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם גירוי קל
פרופ' אלכס סימון29/08/2010הממצאים הם ציטות בדגלים שונים לאחר הביוץ. ההריון אם יתרחש עלול בשלב ראשון להגדיל את הציסטות ובכלל זה את השחלות. הציסטות לא מפריעות להריון אלא תומכות בו בהיותן מפרישות את הורמון הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- עוד שאלה
מור29/08/2010יכול להיות שהגירוי נגרם כתוצאה ממינון גבוה של גונאל כי כפי שאתה יכול לראות הזקיקים שלי ממש גדלו לאחר 3 ימי זריקות .
בנוסף, האם הגירוי הקל יכול להחמיר? למה עלי לשים לב ?
ורק כדי להבהיר - הזקיקים הם בעצם ציסטות ? לא יכול להיות שאחד מהם הוא בעצם הזקיק שהופרה במידה ויש הריון?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי כתוצאה מגונאל
פרופ' אלכס סימון29/08/2010לאחר ביוץ הזקיק הופך לגופיף צהב. הגופיף הצהוב לעיתים מתפתח לכדי ציסטה. אין שם זקיקים לביוץ בחודש הזה.
זקיק אינו מופרה. הביצית שהיתה בתוכו ויצאה ממנו בביוץ יכולה לעבור הפריה בתוך החצוצרה.
הגירוי הקל יכול להחמיר. ימים יגידו. שתיה מרובה והמתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)