כאבים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים
    נעמה
    31/08/2010

שלום, מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בנוגע לדבר הבא:
    רקע כללי של שחלות פוליציסטיות, כעת מנסה להרות באופן ספונטני אם כי כבר נקבע תאריך לתחילת טיפולים (אוקטובר 2010). 3 חודשים ללא גלולות לאחר 8 שנים של דיאנה, מחזור אחד היה 38 יום, ועכשיו 34 יום. הבעיה היא שבוסת הנוכחיתאני סובלת מכאבים קשים בבטן התחתונה (לא יכולה לישון בלילה מרב כאב). זו פעם ראשונה בחיי שאני חווה כאבי מחזור ברמה כזאת, עד כה היו לי אך ורק מחזורים קלים, קצרים, ללא כאבים ועם מעט דם (מחזורים עם או בלי גלולות). הייתי אצל הרופא 4 ימים לפני הוסת והוא עשה אולטראסאונד ולא ראה שום דבר חשוד. מדוע שיתחילו פתאום בגיל 26 כאבים כאלו? יכול להיות קשור איכשהו לניסיונות להרות? יש סיבה לדאגה או שמא אפשר לקחת משככי כאבים ולשכוח מזה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר תשובה?

נעמה
    31/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר דוד ישי
    31/08/2010

אין קשר בין נסיון טבעי להרות ולכאבים. גם לא הייתי ממהר לבנות תאוריות רק לפי וסת אחד. יש סיבות רבות אפשריות שחלקן אינן קשורות לוסת או למערכת הגינקולוגית. אם הכאב עדיין קיים כדאי להמשיך בבירור. אם הכאב יחזור בכל וסת , צריך לשלול שמדובר באנדומטריוזיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

יסמין
    31/08/2010

מה שספרת זה בידיוק אבל בידיוק מה שיש לי ...
    אני גם לקחתי 8 שנים גלולות ויש לי שחלות פוליציסטיות , אני לא הרגשתי בכלל מחזור , ועכשיו אני גם סובלת מכאבים רציניים בבטן התחתונה בזמן המחזור ...
    מחכה לראות מה יענו לך הרופאים ... :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו