מבולבלת מאוד - עזרה בבקשה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מאוד - עזרה בבקשה...
    ילדה
    01/09/2010

שלום רב,
    ב-13.8 התחלתי פרוטוקול שהיה אמור להיות קצר (225 גונאל, דקא 0.1).הגעתי למעקב ב-20.8 ואז ראינו שיש זקיק אחד מוביל ורירית די דקה. במקביל לזה גילינו שהשתמשתי בגונאל מעבר ל-28 יום מרגע הפתיחה וזה כנראה הסביר את ההתפתחות הנמוכה (בדר"כ הגוף שלי מאוד מגיב להורמונים). מרגע זה הרופא שלי החליט על דיכוי המערכת כולה באמצעות דקאפפטיל 0.1 או 0.2 לסירוגין, כך שמה-20.8 אני מזריקה זאת. בפועל, בימים האחרונים נראים באולטראסאונד די הרבה זקיקים אבל הורמונים שהרופא שלי אומר שמעידים על זה שמדובר בעיקר בציסטות ולא בזקיקים.

שאלתי היא: אני כבר לא ממש מבינה מה הפרוטוקול או מה התכנון, ובפועל הפרוטוקול מאוד מתארך... מה דעתכם ? האם הרופא שלי מנסה להגיע לדיכוי טוטאלי של המערכת ואז בנייה מחדש ? האם יש דרך לקצר קצת את הפרוטוקול ? זה מאוד מתיש ולא ברור לי...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת

פרופ` דוד בידר
    01/09/2010

חוסר התגובה נובע מסיבה כלשהיא ויתכן שתוקף התרופה פג ולכן את מזריקה חומר לא פעיל ויש להפסיק ולהגיע למצב שאת בוסת או בדיכוי הורמונלי ואז להתחיל שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו