שאיבה לאחר 37.5 שעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה לאחר 37.5 שעות
    קורן
    01/09/2010

שלום רב,

בסבב טבעי, ללא דיכוי והורמונים, הזרקתי 2 אוביטרל ( סובלתמ ביציות לא בשלות) בשעה 23:30 בשבת. שאיבה נקבעה ליום שני לשעה 14:30. ביקשתי להשאב מוקדם יותר ולאחר תחנונים אישרו לי לשעה 12:20. גם שעה זו לדעתי היתה מאורחתאולם לא ניתנה לי ברירה. לצערי הרופא הגיע באיחור ונכנסתי לשאיבה רק בשעה 13:00 והגרוע מכל ארע, זקיק מוביל בגודל 20, בייץ.נותרו עוד 2 זקיקים בגודל 13 ו-14, אשר הכילו ביציות, אולם לא צליחו להפרותם.

האם הביוץ התרחש בשל שעת השאיבה, כעבור 37.5 שעות מהאוביטרל, או שמא מאחר שאני ללא דיכוי הביוץ היה מתרחש גם לפני תום ה-36 שעות.

כמו כן, אם מתחיל תהליך ביוץ לפני אוביטרל, האם האוביטרל מעכב אותו ?
    לציין שבמקרה שלי, תהליך הביוץ טרם החל לפני האוביאטרל.

בתודה ושנה טובה

קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה לאחר 37.5 שעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה

פרופ` דוד בידר
    01/09/2010

במחזור טבעי במידה וההורמון שלך עלה לפני האוביטרל לא היו מוצאים ביציות בדרך כלל .אם בשאיבה לא נצפה הזקיק של ה 20 מ"מ יתכן ובייץ.
    בדרך כלל אפשר למצוא ביציות עד 38 שעות מהאוביטרל אך במחזור טבעי הכל יכול לקרות לכן עדיף טיפול המשלב במחזור טבעי תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו