מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופאים הנכבדיםניר01/09/2010
מראש מצטערת על האורך...בת 28 קיבלתי ווסת לראשונה בגיל 12.5 היה סדיר מהרגע הראשון(ככה אני זוכרת..)התחלתי לקחת גלולות לפניי 11 שנה ועד עכשיו לא הפסקתי.הפסקתי לפניי 6 שבועות-הגיע מיד מחזור ואחריו מזה 6 שבועות לא הגיע מחזור נוסף.אני בחו"ל(בתאילנד)הייתי כאן אצל גניקולוג פרטי-אמריקאי היום שבדק אותי ואגינלית+אולטראסאונד בטני ואמר שהכל תקין-לא נראו ציסטות,מיומות,רחם שרירני וכו...הוא אמר לי להמתין,ואם לא יגיע הווסת עוד כחודשיים לשוב אליו.לדעתו האיחור נובע משילוב של נטילת גלולות לאורך שנים,מהחששות שלי ומהעובדה שלפניי 3 חודשים עברתי לכאן מהארץ-שינויי מז"א, מזון וכו. שוחחתי גם עם הרופא שלי בארץ שהמליץ לי לקחת פרוברה.אני קצת מתלבטת מה לעשות? האם הבדיקות הללו שערכתי מספיקות או שיש עוד משהו לעשות? והאם יש טעם לחכות עם הפרוברה? בימים האחרונים אני חשה כאבי בטן קלים -כאילו הווסת מגיע ..כמובן שאני רוצה להרות ולשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים
פרופ` דוד בידר01/09/2010השיבוש במחזור החודשי נובע מכל מה שנאמר.
רק בדיקת דם לE2 ופרוגסטרון יבהירו את המצב ויתןשובה מה קורה כעת.
באופן כללי אין בעיה יוצאת דופן וזה יסתדר עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
ניר01/09/2010האם כדאי להמתין או לקחת כעת את הפרוברה? אציין כי ממה שחששתי זה שחלות פוליצסטיות שצמחו לפתע לאחר הגלולות(היה לי תמיד מחזור סדיר גם לפניי הגלולות) אם כך מה כדאי לעשות? והאם המחזור יחזור לסורו? הרופא אמר שהשחלות "מתעוררות אחרי שינה ארוכה" האמנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ניר01/09/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר02/09/2010השחלות אף פעם לא הולכות לישון.
גלולות לא גורמות לשתלות פוליציסטיות אלה להיפך.
כדאי לבוק רמות E2 ופרוגסטרון בדם ואחר כך לתת יעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)