שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    03/09/2010

אני לאחר 3 טיפולי IVM שכשלו וניסיון לטיפול IVF שבוא לא נעשתה שאיבה בגלל הפחד מגירוי יתר של השחלות ולטנת הרופא ההורמונים בגוף היו ממש גבוהים כרגע התחלתי טיפול חדש הרופא נתן לי לשתות גלולות 14 יום וביום ה14 אני אמורה לקבל ווסת ולהגיע ביום הראשון של הווסת מה גם שהוסיף שכל הטיפול יהיה כ10 ימים סה"כ התרופות שביקש שאקנה זה דקפפטיל גונל ואסטרוטייד

1 מה לדעתכם הטיפול הזה?
    2 איך הוא יתנהל?
    3 למה דווקא בחרו באסטרוטיד זו תרופה חדשה לי ?
    4 ומה ההשלכות של הטיפול הזה האם הוא מוכר?
    5 והאם יוצא מיזה מוקפאים כאשר בIVM לא יוצא.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול

פרופ` דוד בידר
    03/09/2010

זה פרוטקול טיפול קצר שבו מתחילים עם זריקות הורמונליות והצטרוטייד למנוע ביוץ של זקיקים מובילים.
    הכוונה בגירויי להגיע למצב שיש מספר זקיקים ורמות האסטרוגנים לא עוברות סף מסויים.
    אם תגיבי בסדר יהיו ביציות ואולי גם הקפאה תלוי בתגובה האישית שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירה
    03/09/2010

אז איזה טיפול זה נקרא בעצם אם לא IVM ולא IVF ומה ההבדל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

פרופ` דוד בידר
    03/09/2010

זה טיפול להפריה חוץ גופית זה לא IVM.
    בIVM לרוב לא נותנים הורמונים בצורה של הכנה לשאיבת זקיקים גדולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה למה?

שירה
    10/09/2010

כפי שרשמתי לםני כשבוע התחלתי ליטול גלולות ואתמול הופיע לי דימום ולא הפסקתי ונטלתי כמו שצריך את הגלולות איך זה??.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

פרופ` דוד בידר
    11/09/2010

לפעמים תחת גלולות יש דמם וזה אחת מתופעות הלואי שיכולות להיות עקב הפעילות ההורמונלית ולא קורה מזה כלום ויש להמשיך בגלולות לפי התוכנית ולהתעלם מהדמם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו