מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתתתתתשרון04/09/2010
אתמול עשיתי בטא שיצאה שלילית, 11 יום מההחזרה, הוחזרו 3 עוברים מוקפאים טובים, רירית טובה, כל הנתונים טובים וגם הפעם לא נקלטתיייי, מה עושים מפה? אני אחרי שאיבה 1 ו- 4 החזרות, זאת הייתה החזרה אחרונה לפני השאיבה הבאה? אין לי עם מי לדבר ועם מי להתייעץ אני מטופלת בבי"ח ממשלתי ששם חוץ מהמזכירה והאחות (שגם הן עושות טובה שמדברות) אין עם מי להתייעץ!! הבעיה שבגללה אנחנו עוברים טיפולים היא בעיית זרע שטופלה ע"י ניתוח וריקוצלה לפני 10 חודשים, עכשיו חל שיפור בזרע (מ6 מיל' עלה ל- 25 מיל') כל שאר הנתונים טובים אז למה לא נקלטתי עד כה בהריון בחייים???? האם כדאי להחליף בי"ח? לעבור אולי לפרטי למרות שמצבנו הכלכלי לא משהו? אני דיי מיואשת ולא יודעת לאן לפנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתייאש
TIMI04/09/2010הכל תלוי במזל . לי היו 3 שאיבות ומלא החזרות נכנסתי להריון בהחזרה האחרונה אבל עברתי הפלה, אסור להתייאש.
ולי אין שום בעיה וגם לבעלי אין
צריך להתמיד ולהאמין שזה יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
ד''ר דוד ישי04/09/2010ראשית , עשית את הבדיקה מוקדם מדי. שנית , ממה שמסרת אני מבין שהתגובה שלך היתה טובה והפרית הביציות ע"י הזרע היתה טובה גם היא . אז אין סיבה להתיאש אלא פשוט להמתמיד בסבלנות עד ההצלחה. אגב , אני לא יודע איך הנתונים האחרים , אבל הריכוז אחרי הניתוח מאפשר הריון טבעי אז אולי תנסו ללכת על זה למשך תקופה מסויימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
סיוון05/09/2010תודה רבה על התשובה, שאלה נוספת ברשותך: אמש קיבלתי מחזור וזה לאחר שהפסקתי את התמיכה ביום שישי, יש לי גודש בחזה כבר שבועיים ואפילו שקיבלתי את המחזור עדיין החזה נפוח וכואב, מה שלא היה בהחזרות הקודמות ומה שאישלה אותי בהחזרה הנוכחית חשבתי שזה סימן להריון. האם זה נורמלי? בד"כ בבי"ח שאני מטופלת בו בודקים לי בטא ביום ה- 11 ואילו אתה אומר שזה מוקדם מדיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לבדוק ביום ה 12
ד''ר דוד ישי05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)