מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכולן/ם בבקשה עזרו לי......מור06/09/2010
לרופאים היקרים שעושים עבודה נפלאה ... ולכל הבנות המקסימות שליבי יוצא אליהן...
אחרי שאני ובעלי הובחנו עם בעיות ואמרו לנו שהפתרון הוא הפרייה
אני אשמח אם תוכלו להסביר לי את תחילת הדרך להפריית מבחנה .
גם כרופאים שמומחים בנושא וגם כנשים שנאלצות לחוות את המציאות (והחוויה הקצת יותר קשה הזאת ) בדרכן להיות אמהות ....
מה עושים עכשיו ?
כמה זמן לוקח לקבוע תור להפרייה ?
ואם היא לא מצליחה כמה זמן אחרי אפשר ?
הכאבים נסבלים ?? יש בכלל ??
איפה עושים את הטיפול ?
האם כרוך בטיפול כסף ?
אני אשמח לשמוע מכם מה עוברת על כל אישה בדרכה להביא את האוצר שלה ..
אולי גם כמה טיפים ...
אני מאחלת לכולנו בהצלחה ... המון אהבה אני שולחת אליכן .....
מקווה שלכבוד ובזכות השנה החדשה כולנו נתבשר בבשורות טובות...
ולכל המאמינות וגם לכל אלה שפחות.....צפו לדברים טובים אנחנו בהשגחה עליונה נפלאה ששומרת אותנו בכל צעד ושעל בהיותנו על פני האדמה ...
באהבה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
כרמית06/09/2010בדר"כ קופת חולים מפנה אותך עם השתתפות עצמית במהלת הטיפולים כול אישה מקבלת טיפול שונה בהתאם למצב בד"כ מתחילים בדיקות לאחר מכן מתאימים ל הורמונים בין אם זה הזרקה לבטן או כדורים תלויי.. כשאת באה מדיי כמה ימים לבדיקות דם כשההורמונים מתחילים להשפיע ויש גירויי לשחלה קוראים לך לשאיבת ביציות שזה לא כואב ותחת הרדמה קצרה ממשיכה עם התרופות ובעזרת השם אחרי כמימים חוזרת להחזרת עוברים שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לך להכנס לאתרים של היחידות
פרופ' אלכס סימון06/09/2010בכל בית חולים וכל יחידה מספקת באתר הסבר מפורט על התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות עיזרו לי למיטב ידיעתכן האישי
מור07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)