אי פריון לאחר הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי פריון לאחר הפלה
    טובה
    08/09/2010

שלום רב
    אני בת 31, יש לי בת בת 7. לפני שנתיים הייתי בהריון ולאחר חודשיים של דימום רחמי כולל שמירת הריון של 3 שבועות הייתה לי הפלה בשבוע 21 עם ביקורת לאחריה. שנה לאחר מכן לא הייתי מעונינת בהריון ובשנה אחרונה (כ13 חודשים) אני מנסה להרות ללא הצלחה. עשיתי צילום רחם ובדיקות דם והכל תקין. יש לי ביוץ תקין. אני חושבת שייתכן עקב חשיפה כה ממושכת לדם של העובר שהופל, נוצרו בי נוגדנים כנגד אנטיגנים של בעלי ולכן אני לא מצליחה להיכנס להריון וגם IVF לא יעזור. בבקשה תענו לי איזה אבחנות סבירות (לפי סדר הסבירות) יש לי ואם החשד הכי גבוה לתאוריה שלי של נוגדנים- האם יש דרך לאבחן את זה מעבדתית ? האם המסלול של זריקות הורמונליות, אינסמינציה, IVF הינו מסלול בכל מקרה או אם יש לי נוגדנים אז לא יעשו לי כלום?
    תודה רבה !!
    שנה טובה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי פריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאוריית הנוגדנים מופרכת היא

פרופ' אלכס סימון
    08/09/2010

כדאי לבדוק גם את הזרע. לעקוב אחר ביוץ ובתיאום עם הרופא לחשוב על טיפול מתקדם יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו