מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישילימונית11/09/2010
ד"ר ישי המקסים שלום,
בסיום השאיבה האחרונה היו לי כאבים חזקים מאוד ונשארתי להשגחה עוד כשעה ומשהו.
מאז השאיבה האחרונה ב-1/8 יש לי כאבי בטן דיי חזקים, כשבחלק מהיום הם מתחזקים עוד יותר, בעיקר לאחר שאני אוכלת משהו. הכאבים מקרינים גם לכיוון של הגב התחתון והאגן - מהצד האחורי.
למעשה, כל הזמן חיכיתי לראות אם זה יעבור, אבל אני רואה שזה לא עובר, ולפעמים יש לי הרגשה שזה אפילו מתגבר.
בינתיים אני כבר כמה ימים מאז שהתחלתי דקאפפטיל, ומתוכננת לבוא לבדוק דיכוי ב-21/9.
חוץ מהכאבים, אני פוחדת שאולי יש משהו שיכול להפריע גם לטיפולואני ממש לא רוצה לבטל אותו.
רציתי לשאול אותך מה אתה מציע לעשות? מה זה יכול להיות?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
לימונית11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי12/09/2010לדעתי , בשלב הזה , אחרי שכבר התחלת עם הדקפפטיל , לא ניתן לעשות כלום מלבד אולטרסאונד . אלא אם את מעוניינת לעצור את הטיפול ולעשות בירור לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית12/09/2010ד"ר ישי שלום,
מעוניינת לדעת מה זה אומר לעשות בירור לכאבים?
ולמה הדקאפפטיל צריך להפריע?
אני לא מעוניינת לעצור את הטיפול אבל מצד שני לא יודעת אם אין בעיה שתפריע מעצמה, ולכן הפנייה.
איזה בעיה הנובעת מכאבים כאלה יכולים לראות באולטרסאונד?
בתודה ,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר דוד ישי12/09/2010בירור כאבים הוא מורכב . מאולטרסאונד דרך הדמיות רנטגן למיניהן כולל CT דרך MRI ויכול להגיע גם לניתוחים . לא נראה לי שאפשר לעשות את זה תוך כדי טיפול. הצעתי את האולטרסאונד שהוא היחידי שאפשר לשלב בטיפול. כמובן שאם הכאב משמעותי ויכול להיות קשור לבעיה רצינית , צריך להפסיק הכל ולברר אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)