לדר' קול בבקשה שאלה טכנית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לדר' קול בבקשה שאלה טכנית
    חסויה
    11/09/2010

רציתי לדעת בבקשה, אני שייכת לקופת חולים מכבי ואילו בעלי שייך לקופת חולים אחרת, אני עומדת לעבור הזרעות בקרוב...כנראה אצלך במרכז לבריאות האשה...רציתי לדעת איזו קופה צריכה לתת התחייבות להשבחת הזרע של בעלי, האם מכבי יכולה? או שהקופה של בעלי צריכה? ודבר שני האם במרכז לבריאות האשה בחיפה מבצעים השבחת זרע או האם הם עובדים עם מעבדות אחרות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' קול בבקשה שאלה טכנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכבי

פרופ' שחר קול
    11/09/2010

הקופה מה מבוטח הבעל אמורה לתת התחייבות.
    במרכז בריאות האישה של מכבי בחיפה יש מעבדת זרע, הנותנת גם שירותי הכנת זרע ל - IUI.
    את מוזמנת להשתמש בשירותי המעבדה במכבי, אך אם את מעוניינת בשירותי מעבדת זרע אחרת - אין בעיה. הבחירה בידייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר' 'קול

חסויה
    11/09/2010

תודה רבה, האם אני יכולה להשתמש במעבדה של מכבי למרות שבעלי חבר בקופה אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

פרופ' שחר קול
    11/09/2010

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו