בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא
    חסויה
    13/09/2010

שלום רב וערב טוב, לאחר החזרת עוברים, ביום 12 בטא הייתה 24, למחרת 30, היום יום 18 בטא 169 והרופא ביקש שאבוא שוב בעוד יומיים לבדיקת דם ואולטרסאונד, האם יש סיכוי שההיריון תקין?
    בנוסף היה לי בצהרים דימום חלש מאוד חום והפסיק, מה זה אומר כל זה?
    אני ממש בלחץ, אני מנסים להרות כבר 3.5 שנים,לפני שנה היריון מחוץ לרחם, האם בגלל שאני כה לחוצה זה משפיע על ההיריון ויכול להפיל אותו?
    האם מניסיונך הרב ידוע לך על היריון תקין שהתפתח מבטא כה נמוכה ? האם העלייה סבירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

חסויה
    13/09/2010

שאלה נוספת, לשם מה אולטרסאונד, הרי במילא לא ניתן לראות משהו בשלב כה מוקדם,לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

חסויה
    13/09/2010

מישהו יכול לענות, אנא אנחנו מאוד לחוצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

פרופ' שחר קול
    13/09/2010

לצערי, הסיכוי להריון תקין הוא קלוש.
    לחץ נפשי אינו גורם להפלות.
    הסיכוי לראות משהו בא.ס. הוא קטן, אך לדעתי הרופא שלך צודק, שכן יש מקום להמשך מעקב צמוד, כדי לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
    על רקע עברך, את בסיכון גבוה יחסית לאירוע נוסף של הריון חוץ רחמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו