Rubella

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Rubella
    מיטל
    13/09/2010

שלום רב לרופאים,
    מטופלת פוריות בהזרעות, בדרך להזרעה שביעית שאם לא תצלח אועבר לIVF.
    לפני כשנה ביצעתי בדיקות דם ובהם יצא שאני מחוסנת לאדמת - 30< Rubella.
    בתחילת יוני התבצעו בדיקות חוזרות (במסגרת בדיקות כלליות שאני עושה עקב מחלת לופוס שבהם הרופא רצה לבדוק נוגדנים) ושוב יצא שאני מחוסנת.
    מכיוון שהבדיקות שלי למחלקת פוריות בביה"ח הן מלפני שנה התבקשתי לעשות בדיקות חוזרות כדי לעדכן את התיק לפני מעבר ל IVF.
    בבדיקה שהתבצעה הבוקר יצאה תוצאה של Rubella - 19.50 low titer.
    איך יתכן שמתשובה חיובית לפני שנה ולפני 3 חודשים פתאום כעת זה הפך ל Borderline והאם זה אומר שאצטרך עכשיו להתחסן ולהמתין כמה חודשים לפני שאוכל לחזור לטיפולים?
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Rubella

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת החיסון דעכה

פרופ' אלכס סימון
    13/09/2010

לדעתי צריך חיסון חוזר. ממתינים רק חודש ולא יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיטל
    13/09/2010

החיסון האחרון שקיבלתי הוא מהילדות ומאז ועד היום, כולל בבדיקה האחרונה מלפני 3 חודשים, הכל היה בסדר. האם יתכן כי רמת החיסון דועכת ברמה כזו תוך 3 חודשים? האם יכול להיות שהבדיקה אינה תקינה? נאלצתי לוותר על כמה וכמה טיפולים בשנה החולפת, מסיבות שונות, וקשה לי לחשוב על ויתור על חודש נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו