מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש השתתפות של המשולם?סיוון14/09/2010
מישהו יודע אם יש השתתפות של כללית מושלם בטיפולים שמבוצעים ע"י רופא פרטי? האם יש החזר כלשהו על IVF שמבוצע ע"י רופא פרטי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-דחוף
תותית14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב להתקשר *2700 ולשאול
מלני15/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו שהם לא נותנים תשובות בטלפון
תותית15/09/2010והם רק שולחים במייל עלון מידע שלא עונה על שאלותיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזר
שרון16/09/2010יש החזר של בערך 80 אחוז על ייעוץ עם רופא במידה ויש לו הסדר עם הקופה שלך, לגביי הטיפול עצמו, אנחנו משלמים לאסותא 600 ש"ח, השאר המושלם משלם...מובן שצריך לעבור ועדה שתאשר את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
סיוון16/09/2010תודה על התשובה, האם אתם מטופלים פרטי באסותא? גם אנחנו אמורים לשלם לבי"ח אלישע 600 ש"ח, ועוד 2500 לרופא הפרטי (בסבב של שאיבה והחזרה) השאלה שלי אם על ה- 2500 שקל יש החזר מהמושלם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
שרון16/09/2010אנחנו מטופלים אצל רופא פרטי שעושה את השאיבה וההחזרה באסותא, לרופא אנחנו משלמים פעם אחת עבור יעוץ ומתן פרוטוקול 600 ש"ח ומקבלים על זה החזר מהכללית כי יש לו הסדר איתם. אין לי מושג למה אתם צריכים לשלם 2500... נראה לי המון. בכ"א, אם לרופא שאתם מטופלים אצלו יש הסדר עם הקופה שלכם אז צריך להיות החזר. תבררי עם הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא פרטי
א.ס16/09/2010גם אני בטיפול שהבאתי את הילדה הראשונה ן טופלתי אצל רופא פרטי שכלל את כל המעקב כולל בדיקות יעוץ שאיבה והחזרה ושלמתי בערך אותו הסכום וגם עכשיו גם אני מטופלת אצל רופא אחר וזה אותו הסכום . קצת יקר אבל אני רגועה שיש מי שזמין בכל שעה בשבילי והטיפול עובר בקלות יותר העיקר שהיה בהצלחה ושנקבל את התוצאה המדהימה במהירות האפשרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרים מכללית
סיגל18/09/2010שלום יקירה
גם אני בכללית ומטפלת באסותא משלמת 600 ש"ח לא פרטי
ואם אני רוצה פרטי חוץ מ600 ש"ח עליי לשלם לפרופסור עוד1200 ש"ח
איך יכול להיות שלכל אחד תעריף אחר?
אני כמובן אצור קשר עם הכללית לגבי החזרים
בהצלחכ לכולם
וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)