ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביציות
    אני
    14/09/2010

שלום רב,
    אני בת 34, עברתי שני טיפולי IVF שלצערי כשלו ( בעיית זרע OTA.)
    שני הפרוטוקולים היו קצרים -
    הראשון גונל 187.5, צטרוטייד ואטוביטרל.(5 ביציות - לא היו בשלות, לא היו הפריות בכלל).
    השני- 3 ימים מנוגון אמפולה 1+גונל 150 ומהיום הרביעי רק מנוגון 3 אמפולות, אורגלוטרן ואוביטרל.(6 ביציות - הפריה אחת, הוחזר עובר אחד).

איזה פרוטוקול יכול להתאים לי - בשל מיעוט הביציות ומיעוט ההפריות (אולי ארוך), לציין שאצלי הכל תקין.

תודה רבה מראש וגמר חתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול קצר

פרופ' אלכס סימון
    14/09/2010

ארוך לא יתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

אני
    14/09/2010

מקריאה- הבנתי שפרוטוקול ארוך בד"כ מייצר יותר ביציות, ואז יש סיכוי גם ליותר הפריות.
    מדוע אם כן - פרוטוקול ארוך לא יתאים לי?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

אני
    15/09/2010

מקריאה- הבנתי שפרוטוקול ארוך בד"כ מייצר יותר ביציות, ואז יש סיכוי גם ליותר הפריות.
    מדוע אם כן - פרוטוקול ארוך לא יתאים לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתכם

אני
    15/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה ארוכה לדקפפטיל

פרופ' אלכס סימון
    15/09/2010

עלולה לגרום לשחלה להניב פחות ביציות במקרים שבהם השחלות אינן מגיבות היטב. אצלך במינון של 225 יחידות משיגים 6 ביציות. צפוי היה להשיג יותר.על כן הייתי בוחר בקצר. הטוב ביותר הוא לבצע מה שהרופא שלך מציע כי הוא מכיר את התגובה שלך בצורה הטובה ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו