שאלה לדוקטור שחר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור שחר קול
    ליאת
    14/09/2010

אני לאחר תשובה שלילית של החזרת מוקפאים לאחר 5 ימים בלסטוטיצטים.בעבר היה לי הריון לאחר זמן רב של טיפולים מעוברים טריים אך ההריון שהוא הראשון היה מחוץ לרחם. נתנו לי זריקה לעמסת ההריון אך לא הוציאו את החצוצרה הימינית שנפגעה. החצוצרה השמאלית תקינה לעת אתה. שאלתי היא הטיפול של המוקפאים בשיטה הזאת לא נקלטה מפני שהיה הריון מחוץ לרחם ויותר קשה להם להיקלט או שאין קשר? והאם עדין מפני שההית בהריון מעוברים טריים הסיכוי שאהיה הריון תקין נוסף הוא שבגלל שעברתי הריון מחוץ לרחם הסיכוי להקלט להריון יותר קטן או שזה לא קשור? וההריון שהיה לי עשו את שיטת AHA ICSI והאםימשיכו אם אותו שיטה והיא מגבירה את הסיכוי יותר להריון ומה זה השיטה הזאת?אשמח לקבל תשובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדוקטור שחר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום

פרופ' שחר קול
    14/09/2010

יתכן וניגרם נזק לחצוצרה הימנית, המקטין את סיכויי העוברים להשתרש ברחם.
    הרופאים קוראים לזה הידרוסלפינקס או סקטוסלפינקס.
    אם זה המצב, כריתת החצוצרה החולה עשויה לשפר הסיכוי להשגת הריון.
    ICSI - טכנולוגיה שטיפול בזרע באיכות נמוכה, ע"י הזרקתו ישירות לביצית.
    AH - חירור מעטפת העובר כדי לסייע לו לבקוע מקליפתו. לרוב מבוצע באופן אמפירי. אין הוכחות ברורות לתועלת.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו