פרופיל הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי
    יעל
    14/09/2010

שלום, אני בת 37 מנסה מזה 7 חודשים להיכנס להריון
    אלו התוצאות שלי לפרופיל הורמונלי (יום 4 בלי צום). האם הן תקינות? האם הריון אפשרי?

tsh 1.57
    Prolactine 80
    LH 2.8
    FSH 10.9
    E2 קטן מ 200
    Progestrone קטן מ 0.8
    Tetosterone קטן מ 1.5

שאלה נוספת - קראתי כי תוצאה גבוה של FSH מעידה על רזרבה שחלתית נמוכה. מה הכוונה האם אני מתקרבת לשלב לא פורה? זה קשור לגיל?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים

פרופ` דוד בידר
    14/09/2010

סך הכל בסדר ותמיד יש סיכוי להריון.
    רמת הFSH שזו הבדיקה החשובה גבולית אך עדיין לא אומר כלום וגם לא כתבת מה קורה עם הזרע ומה עם העבר הרפואי שלך שנבין יותר למה את לא מצליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

יעל
    14/09/2010

אני בת 37 יש לי ילד בן 2.8 נכנסתי להריון באופן ספונטני אחרי כ 4 - 5 חודשים.
    הריון תקין לידה רגילה. בדיקת זרע לפני 3 שנים הייתה תקינה. עדיין אין תוצאות לבדיקת זרע נוכחית. בנוסף יש לי הפרעה בבלוטת התריס (עודף) אבל אני מאוזנת.אשמח מאוד לתשובתך מאוד נלחצתי מתוצאות הבדיקה ומה שמצויין באינטרנט לגבי הFSH והרזרבה השחלתית המדרדרת? - מה המשמעות העכשווית ומה לגבי העתיד בעוד 2-3 יהיה אפשרות להריון נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד בידר
    15/09/2010

לפי הנתונים עדיין סיכויים טרבים ויש להמשיך לנסות תוך תקוה שזה יקרה מהר.
    סך הכל יש עדיין מספיק רזרבה שחלתית. בדרך כלל FSH מעל 20 זה למעשה גבול מסויים שמעליו נגמרת הרזרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! וגמר חתימה טובה

יעל
    15/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו