זמן הזרקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זמן הזרקה
    מישהי
    14/09/2010

שלום, אני מתחילה החודש (אלא אם אגלה שנכנסתי להריון טבעי....) בהזרקת גונל אף ביום הרביעי למחזור. נאמר לי להזריק חמישה ימים, אז ביום התשיעי לעשות בדיקת דם ואולטרהסאונד, ולקבל המשך הוראות מהרופאה.
    מבחינת סדר היום שלי (ובעיקר של בן זוגי, שאמור להיות המזריק) נוח לנו בהרבה להזריק בשעות הבוקר. אני גם בונה על זה שאם לא נצליח לבד, יהיו לי אחיות זמינות בסניפי קופת החולים. אבל לא ברור לי מה אעשה אם אצטרך להמשיך להזריק אחרי בדיקת הדם/אולטרסאונד ביום התשיעי. הרי ברור שאת התשובה אקבל רק אחר הצהריים, וכבר פספסתי את מועד ההזרקה הקבוע בבוקר.
    מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן הזרקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקה

פרופ` דוד בידר
    15/09/2010

אפשרי להזריק בבוקר אך רצוי שאחרי בדיקת האולטרסאונד בבוקר להיועץ עם הרופא המטפל שלפי גודל הזקיקים יוכל לומר לך איך להמשיך להזריק בבוקר.בהמשך יש למסור בדיקת הדם ואז יוכל להמשיך ליעץ לך כמה להזריק בהמשך בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו