דקא מדכא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקא מדכא
    הילה
    15/09/2010

רופאים יקרים,
    אני כרגע ב IVF שלישי שבו החליטו לעשות לי שינוי פרוטוקול (מקצר לארוך) שבו אני מזריקה דקא שלושה ימים ואחריו גונל.
    במשך שלושה ימים מהוסת הזרקתי דקא ואח"כ הוספתי גונל במינון של 112.5 במשך שלושה ימים, אח"כ אמרו לי להעלות במשך שלושת הימים הבאים ל 150 וזה מה שעשיתי.
    היום כשהגעתי לאולטראסאונד להפתעתי הרבה נצפו רק שני זקיקים בגודל 10 ו-12.
    הפרופיל ההורמונלי שלי הוא FSH 1.7 ן LH5 ו E2 480
    בד"כ הטיפול היה עם פיוריגון (למעט ההזרעות שעשיתי)במינונים נמוכים של 125 וקיבלתי צטרוטייד לקראת סוף הפרוטוקול והנבתי מספר יפה של ביציות.
    אני קצת מיואשת, לא מספיק שאני שונאת להזריק את הדקא כי זה גורם לי לכאבים ולסימנים כחולים, אלא גם הטיפול בינתיים מאוד אטי. מיותר לציין שאני כועסת ועצובה ומרגישה כמו שפן נסיונות
    למה הגוף מגיב ככה? האם יש סיכוי שזה ישתפר? ולמה עושים פרוטוקול כזה אם יודעים שהדקא מאט את תגובת השחלות
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקא מדכא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל

פרופ' שחר קול
    15/09/2010

אני משוכנע שהרופאים המטפלים בך עושים הכל כדי שיושג הריון תקין ובריא.
    בחירת הפרוטוקול נעשית לאחר מחשבה רבה, אך לא ניתן לחזות בדיוק איך כל אישה תגיב.
    מעבר לכך, לעתים אנו רואים תגובה שונה אצל אותה מטופלת לפרוטוקול זהה.
    הסיבה העיקרית לכך היא שמערכות ביולוגיות אינן ניתנות לחיזוי מדויק.
    בהחלט יש סיכוי להשגת הריון, גם משתי ביציות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו