דחיה במועד ההחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחיה במועד ההחזרה
    דנה
    17/09/2010

שלום רב לכולם
    אני בת 27, בריאה בד"כ!!נסיון ראשון להפריה חוץ גופית.
    היום בבוקר התבצעה שאיבה של 28 ביציות\זקיקים אבל אמרו לי שההחזרה לא תתבצע אחרי יומיים, בינתיים יקפיאו את העוברים ויחזירו רק אחרי קבלת הווסת הבא!!
    האמת שהייתי קצת מאוכזבת, לא ממש היבנתי למה!?! אך הסבירו לי שזה קשור לרמת הורמונים נמוכה וחשש מתגובה יתר שחלתית!! אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר רמת הורומונים נמוכה ותגובת יתר!! הרי אם הרמה נמוכה לא ייתי אמורה להגיע להתפתחות של כמות גדולה של זקיקים, או שזה לא קשור?!!

שאלה נוספת: קראתי שהסיכוי לעוברים מופשרים לשרוד נמוך יותר, האם זה נכון?!

תודה רבה
    חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיה במועד ההחזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    18/09/2010

מספר כה רב של ביציות מעמיד אותך בסכנה לגירוי יתר שחלתי, בעיקר אם יושג הריון. לכן הוחלט שלא להחזיר עוברים טריים. לגבי רמת ההורמונים - יש לראות את כל פרטי הטיפול כדי להעריך. לרוב, ריבוי ביציות הולך עם רמת אסטרדיול גבוהה.
    במחזורי הפשרה הסיכוי להריון נמוך מעט בהשוואה למחזורים "טריים".
    במחזורי הפשרה אין סיכון לגירוי יתר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר!!

דנה
    18/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו