מחזור עם גלולות- דחוף..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור עם גלולות- דחוף..
    מור
    18/09/2010

שלום רב וגמר חתימה טובה,
    עברתי הזרעה ראשונה עם הורמונים חודש שעבר ונותרתי עם ציסטות בשחלות שאילצו אותי לקחת גלולות בכדי להעלים אותן. שבוע שעבר עשיתי בדיקת אולטרסאונד שהראתה שהציסטות נעלמו אך אני החלטתי להמשיך עם הגלולות עדסוף החפיסה בגלל החגים ולדחות את הטיפול הבא בעצם לסיום החפיסה.
    מה 6.9 אני נוטלת גלולות ואמורה לסיים חפיסה ב 26.9 . בשבוע האחרון אני מבחינה בהפרשות חומות בניגוב ולעיתים מעט מאוד דם. אני לא מצליחה למצוא סיבה טובה לכך מאחר ומעולם לא חוויתי דבר כזה בזמן נטילת גלולות. לתופעה הזו מתלווה כאב קל בשחלה.
    יש לציין שלא עשיתי בדיקת דם להריון בחודש שעבר אך באולטראונסד ראיתי שרירית הרחם ירדה ל7 מ"מ כך שלמיטב ידיעתי אני לא בהריון, לא?
    אני לא יודעת אם זה חשוב אך אני בת 27 ובטיפולים בגלל בעיית זרע.
    אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור עם גלולות- דחוף..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ` דוד בידר
    19/09/2010

הדימום הוא עקב לקיחת הגלולות ואין לזה משמעות.הכאבים קשורים לזה.
    את יכולה להמשיך עד שאת מעונינת להפסיק ואז להתחיל טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר- עוד שאלה בבקשה

מורן
    19/09/2010

אם התופעה הזו היא כתוצאה מהגלולות כיצד ייתכן שנטלתי גלולות שנים ולא הגבתי כך ? גם לא בחודש הראשון לנטילת הגלולות ...
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

פרופ` דוד בידר
    22/09/2010

זה דוקא קורה אחרי זמן וזה מהגלולות ואין מה להתרגש ההסבר זה ההשפעה הממושכת של הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו