לפרופסור סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופסור סימון
    א
    19/09/2010

שלום לכם,

אני בת 38, עברתי כריתת בלוטת תריס עקב סרטן פפילרי לפני 3 חודשים ולאחריו טיפול עם יוד רדיואקטיבי לפני 2 חודשים. לפי הרופאים האנדוקרינולוגים אחרי טיפול עם יוד רדיו אקטיבי אסור להכנס להריון שנה.
    אך אחרי טיפול זה עם היוד ומיפוי כלל גופי שנעשה לאחריו, הרופאים ממליצים לי לעבור טיפול נוסף עם יוד בעוד 4 חודשים, מה שידחה את ההריון המיוחל למי יודע מתי!!
    1. האם כדאי לי לשמור ביציות? אם כן, מה הפורצדורה?
    תוצאות בדיקת דם מ - 20.11.09:
    פרולקטין- 178, LH - 6.7, FSH - 4.8, אסטרודיל- 314, פרוגסטרון-3, טסטסטרון- 1.8, DHEA- 5.24.
    2. מה הסיכויים להכנס להריון בגיל 40 +?
    3. האם לפי מה שידוע לך יוד גורם לתופעות כמו: מומים? הפלה, לידה מוקדמת וכו'?
    4. האם בנוסף לשמירת ביציות, טוב גם לשמור עוברים מוקפאים?מהוא מרווח הזמן הרצוי בין שתי הפעולות?
    5. מה המלצתך לגבי מישהי במצבי?
    תודה מקרב לב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת ביציות

פרופ' אלכס סימון
    19/09/2010

בהחלט יש מקום לשמירת ביציות. עלייך לפנות לאחת היחידות להפריה חוץ גופית, לתאר את מצבך ולבצע את הטיפול לשמירת ביציות. יתכן ותצטרכי יותר מטיפול אחד. נעשה חישוב שכדי להשיג הריון אחד נדרשים 15-20 ביציות מוקפאת
    היוד מצטבר רק בבלוטת התריס ולכן בהריון מזיק לבלוטה של הילד. אינו גורם למומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו