לילך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לילך
    תות
    19/09/2010

אני אחרי ivfראשון שלא צלח.
    הבנתי כי מומלץ,וכי זו המדיניות בביה"ח ציבוריים-להמתין בין טיפול לטיפול.
    כיוון שטופלתי בפרוטוקול ארוך,ונאמר לי כי אטופל באותו הפרוטוקול בהמשך-חישבתי וגיליתי שיוצא שבין שאיבה/החזרה לשאיבה/ החזרה בטיפול שאח"כ עוברים כחודשיים וחצי. האם נכון או שמא התבלבלתי בספירה??
    שנית-
    אני מבינה היטב את הצורך לתת לגוף לנוח,ואני מרגישה שהגוף שלי צריך זאת. אולם אני בת 43! האם בשל מגבלת הגיל (יודעת גם שאין ivf לאחר 45) לא כדאי לי לחשוב על "קיצור הליכים"? כמו למשל פרוטוקולים קצרים או שלא להפסיק בין טיפול לטיפול?
    חשבתי על הזרעה טבעית בזמן ההמתנה-האם יש טעם?(אני מזרע תורם).
    סליחה על אורך השאלה,אך אני מאד מודאגת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    20/09/2010

מדיניות זו קיימת גם בבתי חולים פרטיים.
    לגבי הטיפול הבא אצלך, אם הוא על בסיס הפרוטוקול הארוך:
    יש להמתין לביוץ הטבעי הבא, ולחדש אגוניסט כשבוע ימים לאחר מכן, בהמשך לוודא "דיכוי", ולהתחיל בגירוי שחלתי.
    לא מומלץ לבצע על ביוץ זה הזרעה, שכן הטיפול באגוניסט יתחיל בלי לדעת אם יש הריון.
    אפשר לשקול מעבר לטיפול על בסיס פרוטוקול קצר (אנטגוניסטים). אם מגיע מחזור לאחר פרוטוקול קצר, אפשר להמשיך מיד בטיפול על בסיס הזרעה, שכן מחזור IVF הבא יתחיל רק לאחר קבלת המחזור (אם יגיע), כך שלא יהיה חשש למתן תרופות בעת הריון, כפי שהוסבר לעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו