מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה ועידוד....קסם20/09/2010
שלום לכול הרופאים וחג שמח!!
אני מיועדת להחזרת עוברים מוקפאים, לאחר שאיבה 43 ביציות שמתוכם 17 הוקפאו!!!
מאחר והיה גירוי יתר לא אוחזרו וחיכיתי למחזור, ביום השלישי למחזור התחלתי אסטרופם תחילה 3 פעמים ביום לאחר שבועיים רירית 5.3 העלו ל4 פעמים ביום 2 בערב נרתיקית. לאחר 3 ימים רירית ללא תזוזה 5.3 הוחלט להפסיק את הטיפול.
היום לאחר מחזור נוסף ניתן לי מדבקות אוורל 100 מדבקה פעם ביומיים,לאחר שבועיים רירית 5.5 הוחלט להוסיף אסטרופם פעמיים ביום לאחר שלושה ימים רירית ללא תזוזה...הרופא לא היה מרוצה כלל, בהמשך היום האחות אמרה לי להמשיך עד יום שישי ולבוא שוב לבדיקות....
זה ממש מתסכל שוב להפסיק את הטיפול ולהתחיל מחדש ...
מה עושים במצב שהרירית כך לא מגיבה?
האם יש סיכוי כלשהו שההחזרה תבוצע?
אני מבינה שכבר היו הריונות בעבר עם רירית כזו אבל מפחדת לקחת את הסיכון ..(על הארטיקים הקטנטנים שלי) האם יש שחר לדאגה זו??
מה הייתם ממליצים במצבי?
תודה על תמיכתכם ותשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את דעתכם על בעיית רירית דקה
קסם20/09/2010אנא ענו לי על שאלותי...
לחוצה לגבי המשך טיפול
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלק
נורית20/09/2010היי
לאכול כול יום 2-3 סלק גודל בנוני תנסי זה עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה
פרופ' אלכס סימון20/09/2010ומה היתה הרירית במחזור הטיפולי של 43 ביציות?
אפשר לנסות מחזור עצמי ללא תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אינפורמציה...
קסם20/09/2010תודה לתשובתך.
לצערי לא ניבדקה הרירית במחזור הראשון של השאיבה...
ולצערי יש לי בעיה עם הביוץ כך שמחזור טבעי לא בא בחשבון...
אשמך לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
פרופ' אלכס סימון21/09/20101. לא נשמע הגיוני שבכל המעקב אחרייך בטיפול לשאיבת ביציות לא ביצעו ולו פעם אחת עובי רירית.
2. יש לבצע היסטרוסקופיה לוודא שאין בעיה בחלל
3. אם ההיסטרוסקופיאה תקינה, אפשר לנסות לבצע החזרה על מחזור מושרה בטיפול הורמונאלי אך ללא הבאתך לגירוי יתר. שמתי לב מנסיוני שיש נשים המגיבות לאסטרוגן שלהם טוב יותר מאשר לזה הניתן מבחוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימית ופרופ' אלכס
קסם21/09/2010תודה על תשובתכם
ניראה מה יהיו הבשורות ביום שישי, ואז כניראה הרופאים יחליטו את המשך הדרך...
וימית תודה לך על הרעיון אני אנסה גם את עינין הסלק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)