עובי רירית וזקיק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עובי רירית וזקיק
    בת 31
    23/09/2010

שלום רב,

אני בת 31 לאחר גרידה לפני 3 חודשים עקב הריון לא תקין. לפני 3 שבועות באולטרסאונד זוהה שהיה ביוץ + ציסטא יש לי שחלות פוליציסטיות.. לפני שבועיים קיבלתי וסת. היום פניתי למר"מ עקב כאבים בצד שמאל בטן תחתונה והפרשות לבנות צמיגיות (שאף פעם לא חוויתי). בדיקת הרופא מצאה שהכל תקין ובנוסף כתב ואמר לי כי נצפתה רירית בעובי 1.4 ס"מ וזקיק 2 ס"מ. אף פעם לא ראיתי התייחסות בס"מ לזקיק ורירית, ולא ברור לי האם הבדיקה בוצעה נכון. האם יכולות להיות יחידות מידה כאלו?ואם כן מה זה אומר ביחס לביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובי רירית וזקיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובי

פרופ' שחר קול
    23/09/2010

המצב מתאים לסביב הביוץ.
    היחידות תקינות. אפשר כמובן לכתוב במ"מ, ואז להכפיל כל ערך ב - 10.
    יש לברר היטב מדוע נקבע שיש לך שחלות "פוליציסטיות", שכן כנראה שאת מבייצת באופן סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בת 31
    23/09/2010

תודה על התגובה המהירה- בעבר היו ציסטות בשחלה ומחזור לא סדיר ולכן אובחנתי כ pco.
    רק לאחר הגרידה התחיל להתאזן אך עדיין יש ציסטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    23/09/2010

למונח "שחלות פוליציסטיות" אין שום קשר לציסטות בשחלות.
    בחירה מאוד לא מוצלחת של המינוח ע"י רפואת הנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו