שאלה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה?
    חסויה
    24/09/2010

שלום,אני היתי אמורה להחזיר מוקפאים התחלתי כדורים 14 יום כשהיתי לפני החזרה הרופא טען שאין טעם לבצע החזרה כי עוברים לא במצב טוב ואין טעם להשתיל אחד לא שרד השני לא במצב שכדאי להשתיל.
    הופסקו הכדורים והמחזור הגיע.
    האם עכשיו בלי טיפול אין קשר לחודש לפני יכול להיות- ביוץ רגיל, למרות לקיחת הכדורים חודש לפני שמונעים ביוץ ?
    האם איכות העוברים נפגעה בהקפאה והפשרה הרי לאחר שאיבה של ביציות אני חוויתי הריון ?
    אבקשכם לענות לי על שני השאלות וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    25/09/2010

יהיה ביוץ הכדורים לא יפגעו.
    עוברים לא תמיד שורדים הקפאה והפשרה וזה תלוי בגורמים רבים. בערך 15% לא שורדים ובעיקר זה תלוי בטיבם לפני הקפאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

חסויה
    25/09/2010

15% לא שורדים ......אפשר לקבוע אם יש טעם בכלל להקפיא עוברים או זה דברים שלא צפויים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תשובה

פרופ` דוד בידר
    25/09/2010

אבל 85% שורדים וגם יש הריונות אז למה לא להקפיא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו