מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "להרוג את העוברים שלי כדי לחיות"מערכת BeOK21/11/2007
שלום לכולם, אנחנו מצרפים כאן [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5694 id=link]כתבה[/a] שעסקה בסיפור שהתפתח כאן בפורום, על המקרה של ר'.
מומלץ לקרוא.
גלישה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגש
מיקה21/11/2007קראתי את הכתבה המרגשת, ואני רוצה לאחל לאותה בחורה שיהיה לה רק טוב, ושתצליח סוף סוף לקבל את מה שהיא מבקשת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות מכל הלב
טל21/11/2007
קראתי את הכתבה, והתרגשתי מאוד. כולנו עוברות את הגיהנום הזה של הטיפולים, כל אחת בצורה זו או אחרת, אבל גם כשאנחנו חושבות שגרוע מזה לא יכול להיות, ושסבל גדול מזה לא יתכן, אנחנו מגלות פתאום שיש אנשים שעוברים את אותו גיהנום אבל הרבה יותר קשה, עם הרבה יותר "צרות" וקשיים, סיבוכים ותלאות.
אני רק רוצה להגיד לך חזקי ואמצי, אספי כוחות ומשאלות בדרך לפעם הבאה. התרגשתי עד דמעות ובעיקר כאב לי נורא בשבילך, ואני מאחלת לך כל טוב, במלוא המובן. מתחשק לי לחבק אותך ולחזק, ואני אפילו לא מכירה אותך- ככה זה כשמרגישים בגוף כאב של מישהו אחר.
הלוואי שתצליחו במהרה ובקלות, והעיקר הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי זה קרה הסיפור הזה?
ARIKA21/11/2007ומי זה הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי הרופא?????
ריבקי22/11/2007בבקשה בבקשה בבקשה אמרו לנו מי הרופא שטיפל בה וכמעט הרג אותה. אתם רוצים שגם לנו יקרה אותו הדבר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא
נ.22/11/2007יש הרבה רופאים בארץ. לא כולם כמוהו, אל תיכנסו ללחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור יפה מאוד
מישהי22/11/2007מאחלת לך הרבה מזל בפעמים הבאות. מגיע לך לקבל את מבוקשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפר יפה - כל הכבוד לרופאים
טולה23/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגידו מי הרופא
טל23/11/2007דוקא בגלל שהוא מוערך וידוע זה חשוב לדעת. אין פה שום ענין של הוצאת דיבה או משהו כזה, כי העובדות מתוארות כלשונן, באופן אוביקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המברכות
רעות23/11/2007תודה לכל המאחלים והמברכים. גם אני מאחלת לכולן בהצלחה בטיפולי הפוריות. ושוב תודה ענקית לדר' קול ודר' ישי המקסימים שהצילו את חיי ולפורום הזה. בנוסף אני רוצה להזכיר לכל הבנות שאם אתן בסיכון לגרוי יתר שחלתי יש טיפול חליפי שבו אין שום סיכון! כנסו לאתר של דר' קול וקראו עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)