הריון לא תקין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון לא תקין
    דנה
    28/09/2010

לפני חודש עברתי החזרת עוברים מוקפאים, ואחרי 12 יום עשיתי בטא שיצאה שלילית, הפסקתי תמיכה ואחרי יומיים קיבלתי מחזור שנמשך כבר 17 יום. היום הלכתי לבצע בדיקת דם ואס בגלל הדימום הממושך ויצאה בטא 84 פרוג' 2.6 וE2 380 . ואז הבנתי שזו הפלה. הרופא אמר לי לעקוב אחרי הבטא שהיא יורדת. איך זה יכול להיות שאחרי 12 יום הבטא היתה שלילית? הרופא אמר שזה נדיר ולא יכל לצאת מזה הריון תקין. מה דעתך? אני פוחדת שזה מחוץ לרחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לא תקין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לא תקין.

ד''ר דוד ישי
    28/09/2010

אין לי תשובה טובה לשאלה . אולי השרשה מאוחרת מהרגיל של העובר. כך או כך , העובדה שהבטא הראשון היה שלילי לא הופכת את ההריון הזה מועד יותר להיות אקטופי. אבל צריך לעקוב אחר הבטא . בטא שאינו יורד ומתאפס מגביר את הסבירות להריון חוץ רחמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    28/09/2010

יש לראות בדיוק את התשובה שקיבלת מהמעבדה.
    כמובן שיש להמשיך מעקב עד ירידת הבטא לאפס, גם כדי לשלול הריון חוץ רחמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו