מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    טלי
    28/09/2010

שלום וחג שמח,
    שאלתי לפני כעשרה ימים שאלות ואף זכיתי לתשובות מד"ר קול אולם מאז יש עדכונים שהייתי רוצה לברר את משמעותם. כיוון שאיני יודעת מי יקרא את השאלה אתאר בקצרה את הרקע: בת 42, לא קיימתי יחסים ולא נטלתי גלולות. מעוניינת בהריון. ביום ה-12 של המחזור הופיע דימום דמוי מחזור לכמה ימים. בדיקת אלטראסאונד שנעשתה ביום ה-14 למחזור הראתה כי אין זקיקים וכדברי הרופא - העדר פעילות שחלתית - מה שמאוד הדאיג אותי. הרופא המליץ לחזור על האולטראסאונד כעבור 10 ימים. היום, כעבור עשרה ימים (כלומר ביום ה-28 של המחזור) בצעתי אולטרסאונד שהראה זקיק בגודל 11.5 . מה משמעות הדבר? כפי שציינתי בשאלות הקודמות, אני מאוד מוטרדת מהעניין כיוון שאין לי ילדים והייתי רוצה להכנס להריון. החשש שלי שהעניין מבטא את אובדן כושר הפוריות (שבגילי ממילא כבר לא מזהיר...) לפני כשלושה חודשים בצעתי פרופיל הומונלי שלדברי הרופא לא הצביע על בעיה ועל כן הוא לא מצא לנכון לשלוח אותי שוב לבצע פרופיל הורמונאלי. רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת

פרופ` דוד בידר
    28/09/2010

אם הפרופיל ההורמונלי באמת תקין אזי עדיין יש סיכויים אך הם תמיד נמוכים בגיל זה.
    יש לבצע במקביל לבדיקות האולטרסאונד בדיקת דם לE2 ופרוגסטרון ואז נוכל להגיד לך מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתקווה ש...

טלי
    28/09/2010

לגבי הפרופיל ההורמונלי - נכון לבדיקה שבוצעה לפני כשלושה חודשים, לדברי הרופא לא היה משהו חריג. אני רק רוצה לקוות שכל השינוי הזה לא מהווה ביטוי לשינויים הורמונליים כלשהם בשלושת החודשים האחרונים מאז בצעתי את הפרופיל ההורמונלי, לזינוק ב - FSH.... או בעיות אחרות...
    רב תודות וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקוה

פרופ` דוד בידר
    28/09/2010

נקוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    28/09/2010

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו