תרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית
    חסוי
    21/11/2007

האם אישה שעוברת טיפולי הפריה בארץ יכולה לתרום ביצית?

האם מבחינת הדת זה מותר? כי תמיד יש את החשש שאולי התינוק שיוולד מאותה ביצית שנתרמה יכיר או יתחתן עם הבת של האישה שתרמה את הביצית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביצית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    21/11/2007

כן. אישה שעוברת טיפול בעצמה יכולה לתרום בייציות. למרות החשש ( שקיים אפילו בצורה קשה יותר בתתרומת זרע ) הדבר מותר על פי הדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסוי
    22/11/2007

לא ברור לי איך זה מותר מבחינת דת אם אכן קורה מקרה כזה שהתינוק שיוולד מאותה ביצית שנתרמה יכיר או יתחתן עם הבת של האישה שתרמה את הביצית כנ"ל גם לגבי תרומת זרע
    אז תהיה ביניהם קירבת משפחה לא? איך זה מותר מבחינת הדת?
    אני מתעניינת בנושא זה מכיוון שאם אני אטרך לעבור שוב את תהליך השאיבה הייתי מאוד רוצה לתרום ביצית אבל מצד שני זה מפחיד אותי מהסיבות האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    22/11/2007

אני לא רב ולכן אין לי תשובה מבחינת הדת.תצטרכי לשאול רב. הבעיה כמובן אינה רק דתית אלא רפואית משמעותית.
    אנחנו מסתמכים על זה שהסיכוי למפגש כמו שתיארת קטן ביותר בתרומת זרע וקטן עוד יותר בתרומת בייצית. אין לנו דרך אחרת, טובה יותר, למנוע את התקלה הזאת. ומן הצד השני הצורך בתרומת בייציות וזרע הוא עצום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו