מתי להתחיל??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי להתחיל??
    מור
    30/09/2010

שלום רב,

אני אמורה להתחיל החודש מחזור הזרעה שני עם הורמונים. אני צריכה להזריק מהיום החמישי למחזור גונל 75 שלושה ימים ויומיים 112.5 .
    סיימתי חפיסת גלולות ביום ראשון בשביל להמיס ציסטות שנותרו מהטיפול הקודם ומחכה לוסת. היום בערב הופיע מעט דימום אך עדיין לא מסיבי ואני לא יודעת אם לספור 5 ימים מהיום. אני מאמינה שמחר יחל הדימום המסיבי אך אני חוששת לפספס את החודש. האם כדאי להתחיל ביום שני או ביום שלישי?

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי להתחיל??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי

פרופ` דוד בידר
    01/10/2010

תספוי יום ראשון של וסת מהדימום החזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת דחופה

מודאגת..
    01/10/2010

היי

מכיוון שנטלתי גולות אני לא מאמינה שדימום חזק יגיע מתישהו מהיכרות עם הגוף שלי.
    השאלה היא אם אתמול בערב הופיע דימום ( לא חזק) וגם היום הוא עדיין לא ממש חזק. האם לספור מאתמול בערב בשביל מקם בטחון או מהיום ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

פרופ` דוד בידר
    01/10/2010

מהיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו